Game of Thrones 8. sezon 4. bölüm fragmanı izle!

Game of Thrones 8. sezon 4. bölüm fragmanı izle! Pazartesi günü sabaha karşı yayınlanan Game of Thrones 8. sezon 3. bölüm vatandaşlarda büyük heyecan yarattı. Night King'in de ölmesiyle birlikte gözler Jon Snow ve Daenerys Targaryen'in Cercei Lannister ile yapacağı savaşa çevrildi. Yeni fragman ise yayınlandı. İşte Game of Thrones 8. sezon 4. bölüm fragmanı izle! GoT son bölüm trailer izle YouTube...

Game of Thrones 8. sezon 4. bölüm fragmanı izle! GoT'un yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Final sezonunun 4. bölümü 6 Mayıs Pazartesi günü yayınlanacak. İnternette ise yeni bölümün fragmanı hakkında araştırmalar başladı. İşte Game of Thrones 8. sezon 4. bölüm fragmanı izle! GoT son bölüm trailer izle YouTube!

GAME OF THRONES 8. SEZON 4. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

Game of Thrones 8. Sezon 4. Bölüm fragmanı yayınlandı.

Geçtiğimiz gün Türkiye’de de yayınlanan Game of Thrones 8. Sezon 3. Bölüm çoğu izleyicinin tepkisini çekmişti. Özellikle HDR destekli olmayan ekranlar izlendiği oldukça karanlık olan bölüm, çekim ve atmosferinden dolayı çok eleştiri almıştı.

Bugün ise merakla beklenen Game of Thrones 8. Sezon 4. Bölüm fragmanı yayınlandı. 4. Bölümde yaşanacak olan olayları üstü kapalı bir şekilde gösteren fragman, 3. Bölümün hatalarından ders alınarak çekilmiş gibi görünüyor.

İşte Game of Thrones 8. Sezon 4. Bölüm fragmanı izle:

Game of Thrones 8. sezon 4. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Game of Thrones YouTube
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.