Game of Thrones 8. sezon 2. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Game of Thrones 8. sezon 2. bölüm ne zaman yayınlanacak? 8. sezonun ilk bölümünün yayınlanmasının ardından, GOT izleyicileri yeni sezonun başlangıcını heyecanla izledi. Tıpkı altıncı ve yedinci sezonda olduğu gibi bu sezon da George R. R. Martin'in Buz ve Ateşin Şarkısı serisinden olmayan bazı bölümler ile birlikte Kış Rüzgarları ve Bahar Rüyası adlı henüz yayımlanmayan son iki romandan uyarlanılarak çekilecektir. Peki, Game of Thrones 8. sezon 2. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Game of Thrones'in 8. sezon 1. bölümü dün izleyicisiyle buluştu. Diğer altı sezonun 10 bölümü ve yedinci sezonun yedi bölümünün aksine bu sezon altı bölüme sahip olacak. Yeni sezonun ilk bölümünün yayınlanmasının ardından, sezonun ikinci bölümü için heyecanlı bekelyiş başladı. Peki, Game of Thrones 8. sezon 2. bölüm ne zaman yayınlanacak? Tüm detaylarıyla haberimizde...

Game of Thrones 8. sezon 2. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Game of Thrones dizisinin sekizinci sezonu HBO tarafından Temmuz 2016'da duyuruldu. Serinin son sezonu altı bölüme sahip olacak . Tıpkı altıncı ve yedinci sezonda olduğu gibi bu sezon da George R. R. Martin'in Buz ve Ateşin Şarkısı serisinden olmayan bazı bölümler ile birlikte Kış Rüzgarları ve Bahar Rüyası adlı henüz yayımlanmayan son iki romandan uyarlanılarak çekilecek. Sezonun çekimlerine 23 Ekim 2017'de başlandı ve Temmuz 2018'de bitti. Sezon, 14 Nisan 2019'da yayınlanmaya başlanıp 19 Mayıs 2019'da bitecektir.

GELİŞME

Sekizinci ve final sezonu olan Game of Thrones HBO tarafından 2016'nın Temmuz ayında duyuruldu. 6. ve 7. sezonda olduğu gibi bu sezon da tamamen kitaptaki sahnelerden oluşmayacak, George R. R. Martin'in henüz yayımlanmayan Kış Rüzgarları ve Bahar Rüyası adlı romanlarından ve ek sahnelerden oluşacaktır.

8. SEZON 2. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Game of Thrones'in 8. sezon 2. bölümü 21 Nisan 2019 tarihinde yayınlanacaktır.

EKİP

Bu sezon her sezon olduğu gibi David Benioff ve D. B. Weiss yazar olarak görev yapacak. Sekicinci sezonun yönetmenleri 2017'nin Eylül ayında açıklandı. Beşinci sezonda "The Gift" ve "Hardhome" bölümlerini, altıncı sezonda "Battle of the Bastards" ve "The Winds of Winter" bölümlerini başarıyla yönetmiş olan Miguel Sapochnik bu sezon üçüncü ve beşinci bölümleri yönetti. Bir diğer yönetmen olan David Nutter bu sezon birinci, ikinci ve dördüncü bölümleri yönetti. Daha önce "The Rains of Castamere" ve "Mother's Mercy" bölümleri dahil olmak üzere ikinci sezonda, üçüncü sezonda ve beşinci sezonda ikişer bölüm yönetti. Son bölüm dizinin yazarları olan D. B. Weiss ve David Benioff tarafından yönetildi. Dizinin yazarları 12 Mart 2017'de South by Southwest adlı programda açıklandı. Benioff ve Weiss ilk bölüm için Dave Hill'in, ikinci bölüm için Bryan Cogman'ın yazarlık yapacağını açıkladı. Ayrıca kalan bölümlerin kendileri tarafından yazılacağını da ekledi.

BÖLÜMLER

Dizinin iki yapımcısı David Benioff ve D. B. Weiss yedinci ve sekizinci sezonların diğer sezonlardan daha kısa süreceğini daha önce altıncı sezon finalinden sonra "Bu sezondan sonra 13 bölüm sürecek. Final turuna geçiyoruz." demişti. Ayrıca Benioff ve Weiss bölümlerin 10 bölüme yuvarlanmasının imkansız olduğunu da belirtmişti ve şunları eklemişti, "Televizyonun yayın akışını bozuyor ve bölümler yarı filme dönüşüyor". Bu açıklamalardan sonra da HBO Temmuz 2016'da yedinci sezonun 7 bölüm süreceğini doğruladı. Daha sonradan ikili, sekizinci sezonun 6 bölüm süreceğini doğruladı ve bölümlerin daha uzun sürmesinden dolayı 1 sene gecikmeli olucağını da ekledi. Benioff ve Weiss dizinin sonuyla alakalı; "En başından beri biz toplam 70 saatlik bir dizi istiyorduk. Dizi toplam 73 saat sürdü ama nerdeyse en baştaki hedefe yakın oldu. Bu serüven çok zorlu oldu ve ekipten kimseyi kaybetmedik. Buralara kadar herkesi getirdiğimiz ve bitirdiğimiz için çok mutluyum."

 


 

Game of Thrones 8. sezon 2. bölüm ne zaman yayınlanacak? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.