Game of Thrones 8. sezon 1. bölüm altyazılı izle!

Game of Thrones 8. sezon 1. bölüm altyazılı izle! HBO'nun dünyaca ünlü dizisi Game of Thrones'un sekizinci sezon birinci bölümü dün yayınlandı. Milyonlarca vatandaş tarafından heyecanla beklenen dizinin ilk bölümünü orjinal diliyle izlemek isteyenlerse internette Game of Thrones 8. sezon 1. bölümü altyazılı izlemenin yollarını arıyor. Konu hakkında tüm detaylar ve ayrıntılar haberimizde. GoT sekizinci sezon birinci bölüm Türkçe altyazılı izle!

Game of Thrones 8. sezon 1. bölüm altyazılı izle! 2 yıl aranın ardından final sezonuyla ekranlara gören Game of Thrones, milyonlarca vatandaş tarafından büyük bir heyecanla karşılandı. Türkiye'de büyük ilgi gören diziyi Türkçe altyazılı izlemek isteyenler internette araştırmalarını sürdürüyor. Game of Thrones 8. sezon 1. bölüm altyazılı izle! İşte detaylar...

Game of Thrones 8. sezon 1. bölüm altyazılı izle!

GAME OF THRONES 8. SEZON 1. BÖLÜM ALTYAZILI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

GAME OF THRONES NASIL İZLENİR?

Game of Thrones’un Türkiye'deki yayın hakları Digiturk'te bulunuyor. Game Of Thron’un yeni sezonunu izlemek için Digiturk üyesi olmanız gerekiyor. Aşağıdaki linkten üyelik işlemlerinizi yapabilirsiniz.

GAME OF THRONES 8. SEZONDA BÜYÜK HEYECAN

Game of Thrones 8. sezon 2. bölüm fragmanın ilk sahnesinde Jaime Lannister, Daenerys Targaryen karşı karşıya geliyor. Jaime Lannister, Daenerys Targaryen’in karşısında olmaktan pek de memnun değil. Fragmanın en başında Daenerys Targaryen Jaime Lannister’a, o küçükken abisinin ona babalarını öldüren adam hakkında bazı hikayeler anlattığını söylüyor. Daha sonra Daenerys Targaryen o adama neler yapmak istediklerinden bahsediyor. Fragman bunlarla da sınırlı kalmıyor. Ayrıca Jon Snow’un yaptığı savaş hazırlıkları izleyicilerin yüreklerini ağızlarına getiriyor. Jon Snow bu savaş için ne kadar vakitlerinin kaldığını merak ediyor. Daenerys Targaryen ise Cercei’ye asla güvenemeyeceklerini açık ve net olarak belirtiyor.

GAME OF THRONES ŞİFRESİZ YAYINLANIYOR MU?

Game Of Thrones 8. sezon HBO 'da ve Dijitürk 'te yayınlanacak. Dizinin şifresiz yayınlandığı kanal yok.

GAME OF THRONES YENİ BÖLÜM TARHİLERİ

Game of Thrones’un 8. sezon bölüm tarihleri ve süreleri şöyle olacak:

1. Bölümü 14 Nisan'da yayınlanacak ve 54 dakikadan oluşacak

2. Bölümü 21 Nisan'da yayınlanacak ve 58 dakikadan oluşacak

3. Bölümü 28 Nisan'da yayınlanacak ve 1 saat 22 dakikadan oluşacak

4. Bölümü 5 Mayıs'ta yayınlanacak ve 1 saat 20 dakikadan oluşacak

5. Bölümü 12 Mayıs'ta yayınlanacak ve 1 saat 20 dakikadan oluşacak

6. Bölümü 19 Mayıs'ta yayınlanacak ve 1 saat 20 dakikadan oluşacak

KIŞ SONUNDA GELİYOR MU?

HBO, dizinin iki önemli oyuncusu Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) ve Kit Harrington'un (Jon Snow) karda verdiği pozu yayınladı. Bu poz, birçok kişinin aklına ”Beklenen kış geliyor mu?” sorusunu çıkardı.

GAME OF THRONES'UN KONUSU NEDİR?

Yazların onlarca yıl, kışların ise bir ömür sürebildiği bir diyar, içten içe nifakla kaynamaktadır. Köklerini saldıkları topraklar kadar soğuk ve sert olan Starklar'ın kalesi Kıştepesi'nin kuzeyinde, Yedi Krallık'ı koruyan Sur'un ardında tekinsiz güçler toplanmaktadır. Kuşkulu bir ölümün ardından kralı ve dostu tarafından saltanat makamı olan güneye çağrılan Eddard Stark kendisini Demir Taht'ı arzulayanların baş döndürücü entrikalarının arasında bulur. Dostuyla düşmanını, gerçekle yalanı ayırt edemez olan Eddard'ın ne kıyısında yürüdüğü uçurumdan, ne de Ejderkrallar'ın soyundan gelen sürgün Targaryen kardeşlerin taştan ejder yumurtaları ve soylu atların sırtında serpilen iktidar düşlerinden haberi vardır. Kış, Starklar ve yandaşları için olduğu kadar Yedi Krallık için de uğursuz alametlerle gelmektedir. Taht mücadeleleri her zamankinden daha sert geçecektir.

Game of Thrones 8. sezon 1. bölüm altyazılı izle! ile ilgili etiketler Game of Thrones Türkçe
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.