Galip Demir kimdir? Öldü mü? Neden öldü?

Galip Demir kimdir? Yaşanan son dakika gelişmesiyle hayatını kaybettiği öğrenilen MHP'nin Ayvacık Belediye Başkan adayı Galip Demir, sevenlerini üzdü. Bu gelişmenin ardından internette araştırılmaya başlanan Galip Demir'i sizler için inceledik ve haberimize ekledik. Peki Galip Demir kimdir? Öldü mü? Kaç yaşındaydı? MHP Ayvacık adayı Galip Demir'in hastalığı neydi? Detaylar haberimizde...

Galip Demir kimdir? MHP'nin Çanakkale, Ayvacık Belediye Başkan adayı Galip Demir'den acı haber geldi. Yaşanan bu üzücü son dakika gelişmesinin ardından Galip Demir hakkında araştırmalar yapılmaya başladı. Biz de bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. Peki Galip Demir kimdir? Öldü mü? Kaç yaşındaydı? Galip Demir nereli? İşte tüm ayrıntılar...

Galip Demir kimdir? Öldü mü? Neden öldü?

GALİP DEMİR ÖLDÜ MÜ?

Çanakkale Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesinde, MHP’nin 1 yıldır teşkilat başkanlığını yapan Galip Demir, 31 Mart yerel seçimlerinde MHP’den belediye başkan adayı oldu. Demir, 3 gün önce Balıkesir Şehir Hastanesi’nde bağırsak ameliyatı oldu.

Ameliyatın ardından yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Galip Demir, dün hayatını kaybetti. Galip Demir’in evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

GALİP DEMİR KİMDİR?

Galip Demir, 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde MHP’den Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinin Küçükkuyu beldesi Belediye Başkan Adayı idi.

Galip Demir kimdir? Öldü mü? Neden öldü? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.