Galibiyet golüne sevinmemişti... Loic Remy'ye Hamza Hamzaoğlu sahip çıktı

Çaykur Rizespor'un bu sezon ilk galibiyetini aldığı Kasımpaşa maçında uzatmanın uzatmasında atılan golde tribünler yıkılırken kılı kıpırdamayan ve gol sevincine katılmayan Loic Remy'ye teknik direktör Hamza Hamzaoğlu sahip çıktı...

Çaykur Rizespor'un 2020 yazında kadrosuna kattığı Fransız şöhret Loic Remy'nin Karadeniz ekibindeki performansı kadar hal ve hareketleri de tartışılmaya devam ediyor. Son olarak, Süper Lig'in 10. haftasında oynanan ve Kasımpaşa'yı uzatmanın uzatmasında attıkları golle 2-1 mağlup ettikleri maçta Fransız santrforun gol sevincine katılmaması dikkat çekmişti.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, futbolcusuna toz kondurmadı:

"Remy’le konuştuk, kendi atması gereken bir pozisyonu kaçırdığı için çok üzgündü. O golde de, gol vuruşunu çok iyi yaptı ama Selim çok iyi takip etti, tamamladı. Remmy daha iyi vuramadığı için üzgün yoksa iyi bir karakter, takım oyuncusu. Sadece kendisi atamadığı için üzgündü onun dışında ne takımla ne de bizimle hiçbir sorununun olmadığını söyledi. Kazandığımız için o da bizim gibi mutlu oldu."

Atmacalar, sezonun ilk 3 puan sevincini Kasımpaşa maçında mucize bir golle yaşarken, Loic Remy'nin tavrı tepki çekmişti. 90+5'te boş kaleye kaçırdığı golle saç baş yolduran 34'lük santrfor, takımın eski teknik direktörü Bülent Uygun tarafından da sıkça eleştiriliyordu.

İlk geldiği sezon sakatlığını bahane ederek İstanbul'da tedavi olmaya giden Remy'nin uzun süre Rize'ye dönmemesi gibi skandalları çok tartışılmıştı.

GÖKHAN GÖNÜL DERBİYE YETİŞMEZ

11. haftada oynayacakları Trabzonspor derbisine hazırlanan Çaykur Rizespor'da teknik direktör Hamzaoğlu, antrenman öncesi açıklamalarda bulundu:

"Kasımpaşa maçında aldığımız bu üç puanı pekiştirmek açısından oradan alacağımız puanlar önemli olacak. Son saniyede golün gelmesi oyuncularımıza vazgeçmediğimizde her şeyin değişebileceğini gösterdi. Bundan sonraki bütün maçlarda sonuna kadar şansımızı zorlamamız gerektiğini gördük. Oyuncularımızdan şu ana kadar hep bunu istemiştik ve sonunda bunun karşılığını görmeleri söylediğimiz şeylerin doğruluğu açısından önemliydi. Haftalardır sürekli bir puanla alt sıralarda kendimizi görmekten biz de taraftarlarımız da sıkılmıştık. Mücadele ettiğimizde sonuç alabildiğimizi gördük. İnşallah ilerleyen haftalarda bunun tekrarımı getiririz.

"Trabzonspor istikrarlı bir şekilde başarısını devam ettiriyor. İyi bir grafiği var ama futbol her şeye açık bir oyun. O yüzden bizde cuma akşamı gidip Trabzon deplasmanında iyi bir mücadele ve sonuçla ayrılmaya çalışacağız. Bizim için önemli. Aldığımız bu üç puanı pekiştirmek açısından oradan alacağımız puanlar önemli olacak. Bu mücadeleye hazırlanıyoruz."

"Ronaldo Mendes'in dışında Gökhan Gönül de bizimle antrenmanlara kısmi olarak başladı. Onun dışında sakat bir oyuncumuz yok. Bu bizim için sevindirici. Herkes yüzde yüz değil ama bütün oyuncularımız ufak tefek sakatlıklarına, sıkıntılarına rağmen antrenmana çıkma arzusunda. Bu bizi mutlu ediyor. Olaya dahil olma istekleri benim için önemli."

Galibiyet golüne sevinmemişti... Loic Remy'ye Hamza Hamzaoğlu sahip çıktı

Galibiyet golüne sevinmemişti... Loic Remy'ye Hamza Hamzaoğlu sahip çıktı ile ilgili etiketler Çaykur Rizespor Hamza Hamzaoğlu Loic Remy
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.