Galaxy Note 10'un tasarımı ortaya çıktı!

10. yılına giren Galaxy Note serisinin en yeni üyesi olan Galaxy Note 10'un tasarımı ortaya çıktı.

Samsung’un merakla beklenen yeni üst seviye modeli Galaxy Note 10 bir süredir çeşitli sızıntılarla gündemimizde yer alıyor. İsabetli sızıntılarıyla bilinen OnLeaks ise 91Mobiles işbirliği ile modelin tasarımını tüm detaylarıyla gün yüzüne çıkarttı.

İncelen çerçeveler ve ortaya taşınan delikli ön kamera modelde ilk dikkat çeken detay olurken simetrik ve köşeli tasarım modeli serinin diğer üyelerinden farklılaştırıyor. Kavisli ekrana ise Samsung vazgeçilmezi olarak elbette Galaxy Note 10 modelinde de yer veriliyor.

Galaxy Note 10'un tasarımı ortaya çıktı!

Dörtlü kamera sistemine geçen Samsung arka yüzde oldukça sade bir tasarım kullanıyor. Parmak izi sensörü ise ekranın altına taşınmış vaziyette.

Modelin sol tarafına baktığımızda ses kontrol ve güç butonunu görüyoruz. Sağ tarafında ise herhangi bir butona yer verilmiyor. Yani birçok kullanıcının yer almasından pek memnun olmadığı Bixby butonu Galaxy Note 10 modelinde yer almıyor.

Galaxy Note 10'un tasarımı ortaya çıktı! - Resim : 2

Telefonun altında USB Type-C girişi, S Pen, hoparlör ve mikrofona yer verilirken 3.5 mm’lık kulaklık girişi de maalesef yer almıyor. Üst tarafta ise kızılötesi sensör, mikrofon ve SIM kart tepsisi bulunuyor.

151 x 72 x 7.9 mm boyutlarına sahip olduğu iddia edilen akıllı telefonda 6,75 inç ekran Snapdragon 855/Exynos 9825 işlemci, 12 GB RAM bulunacak. Modelin Ağustos ayında resmiyet kazanması bekleniyor.

Galaxy Note 10'un tasarımı ortaya çıktı! - Resim : 3

Galaxy Note 10'un tasarımı ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Samsung
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.