Galatasaraylılara müjde! Asamoah geliyor...

Galatasaray'da Sportif Direktör Cenk Ergün'ün, "Büyük ihtimalle bitecek" dediği Kwadwo Asamoah, sosyal medyadan olumlu sinyaller verdi.

Galatasaray'da transferi beklenen Kwadwo Asamoah, sosyla medya hesabından sarı-kırmızılılara transfer olacağı yönünde önemli işaretler verdi.

Eskişehirspor forması giyen vatandaşı Jerry Akaminko'nun, "Ne zaman Türkiye'ye geleceksin? İstanbul'daysan görüşelim" açıklamasına gülücük ikonuyla yanıt verdi.

Öte yandan bir kullanıcının, "İyi şanslar Kwadwo" mesajına da cevap veren Ganalı yıldız, "Teşekkür ederim" yanıtını verdi.
Asamoah, Juventus’a ‘hayır’ dedi. Galatasaray ile yıllık 2.3 milyon Euro karşılığında anlaşan Kwadwo Asamoah, İtalyan kulübünün sözleşme uzatma teklifine olumsuz yanıt verip “ Ben Galatasaray’a gitmek istiyorum” dedi. Ganalı oyuncu, dün akşam da, vatandaşı Eskişehirsporlu oyuncu Akaminko’nun, sosyal medyadan yazdığı “ Asa, Türkiye’ye ne zaman geliyorsun? Ya da İstanbul’da şimdiden görüşelim mi?” mesajına gülerek karşılık verdi.

Galatasaraylılara müjde! Asamoah geliyor... ile ilgili etiketler Galatasaray Transfer asamoah geliyor müjde
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.