Galatasaraylılara çifte müjde

Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce, Carole'ün sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, Sneijder ve De Jong'un da dönebileceğini kaydetti.

Antalyaspor, Galatasaray karşılaşmasının ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan takım doktoru Yener İnce, maçta sakatlanan Carole'nin sağlık durumunun iyi olduğunu kaydetti.

Carole'nin hem gözünde hem de kaşında açılma olduğunu dile getiren İnce, "Saha içinde diktik. Oyuna devam edebildi. Korkulacak bir şey yok. Kafasına darbe aldı diye korkmuştuk ama şu an sıkıntısı yok. Bu sakatlıkla ilgili bir sıkıntı yok. Oyundan da teknik sebeple çıktı. Korkulacak bir durum yok" dedi.

SNEIJDER VE DE JONG'UN DURUMLARI

Sneijder ve De Jong'un sağlık durumları hakkında da bilgiler veren İnce, "Hastane tetkikleri sonucu karar veriyoruz. Her iki futbolcunun da MR'ları çekildi. De Jong ve Sneijder'i Antalyaspor maçı öncesi yapılan testlerde yeterli görmedik. Tedavilerinin ardından yine test yapıp değerlendireceğiz. Her iki futbolcu da Gençlerbirliği maçını bilmiyorum ama Trabzon maçında takımdaki yerlerini alacaklar" diye konuştu.

Galatasaraylılara çifte müjde ile ilgili etiketler Galatasaray yener ince carole De Jong Sneijder
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.