Galatasaraylı yıldızın sözleşmesi feshedildi

Galatasaray'ın Ajax'a kiraladığı Ryan Babel'e büyük şok. Ajax yetkilileri, Huntelaar, Nouri ve Ryan Babel'e mektup göndererek sözleşmelerinin feshedildiğini bildirdi.

Galatasaray, sezon başında serbest transfer olarak kadrosuna kattığı Ryan Babel'i gösterdiği kötü performans sonrasında Ajax'a kiralamıştı. Ocak ayında Hollanda ekibinin yolunu tutan deneyimli futbolcu, eski takımında da tutunamadı.

Ajax, Babel ile yollarını ayırdı. Sözleşmesi feshedilen yıldız futbolcunun sarı-kırmızılı takıma dönmesi bekleniyor.

Hollanda gazetesi De Telegraaf'ta yer alan habere göre köklü kulüp, Babel ile birlikte 2 futbolcuyu daha gönderdi. Ajax yetkilileri, Huntelaar, Nouri ve Ryan Babel'e mektup göndererek sözleşmelerinin feshedildiğini bildirdi.

Corona virüsü nedeniyle Hollanda'da ligler süresiz olarak askıya alınmıştı. İddiaya göre Ajax, bu sezonun geri kalanının belirsiz olmasından dolayı, gelecek sezon takımda düşünülmeyen isimleri gönderdi.

 

Galatasaraylı yıldızın sözleşmesi feshedildi ile ilgili etiketler Galatasaray Ryan Babel Ajax Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.