Galatasaraylı yıldız bir daha görebilecek mi?

Galatasaray'ın Omar Elabdellaoui hastaneye kaldırıldı. Son dakika haberine göre, evinde yılbaşı kutlaması yapan Norveçli futbolcu elinde havai fişeğin patlaması sonucu yaralandı. Acil servise kaldırılan 29 yaşındaki oyuncunun görme kaybı yaşayabileceği belirtildi. Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak sarı kırmızılı yıldızı hastanede ziyaret ederek doktorlarından bilgi aldı. Elabdellaoui'nin gözlerindeki hasarın boyutu ise ileri tetkikler sonucunda belli olacak.

Sabah'tan Barış Sözal'ın haberine göre, Galatasaray'ın yıldız sağ beki Omar Elabdellaoui, Büyükçekmece'de bulunan evinde yılbaşı kutlaması sırasında yaşanan havai fişek patlamasında yaralandı. 29 yaşındaki futbolcu acil olarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, Karaağaç Mahallesi Sırtköy Bulvarı Toskana Vadisi sitesi Villalarında meydana geldi.

Omar Elabdellaoui, yılbaşını kutlamak için havafişek düzeneği kurduğu esnada havafişeğin patlaması sonucu elinden ve yüzünden yaralandı.

Bahçelievler'de özel bir hastaneye kaldırılan futbolcunun patlama sonucu yüzünden yaralandığını hayati tehlikesinin olmadığını belirtilirken, 29 yaşındaki futbolcuda görme kaybı olabileceği belirtildi.

Galatasaray teknik direktörü olayın öğrenilmesinin ardından hastaneye giderek futbolcusunun sağlık durumuna ilişkin gelişmeleri yakınen takip etti.

Galatasaraylı yıldız bir daha görebilecek mi?

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak da, haberi aldıktan sonra Elabdellaoui'yi ziyaret etmek üzere hastaneye gitti.

Albayrak ziyaretin ardından yaptığı açıklamada sosyal medyada futbolcuya ait paylaşılan fotoğraflara ilişkin sert ifadeler kullandı. 

Fotoğrafların ambulans görevlisi tarafından çekilip paylaşıldığını belirten Albayrak, sonuna kadar bunun takipçisi olacaklarını söyledi. 

Futbolcunun kendisinde olduğunu, doktorların sorularına cevap verdiğini belirten, kendisinin de yıldız oyuncu ile görüştüğünü belirten Abdurrahim Albayrak, gözlerinin yıkanmasının ardından kesin durumunun anlaşılacağını ifade etti. 

Bu arada sarı kırmızılı kulüpten de futbolcunun sağlık durumuna ilişkin sosyal medya hesabından yazılı açıklama yaptı. 

Norveçli yıldızın hayati tehlikesinin bulunmadığının belirtildiği ve gözlerinden aldığı hasarın boyutunun yapılan ileri tetkikler sonucunda anlaşalacağının ifade edildiği açıklama şöyle

Galatasaraylı yıldız bir daha görebilecek mi? - Resim : 2

TFF, BEŞİKTAŞ, FENERBAHÇE VE TRABZONSPOR'DAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor kulüpleri, yeni yıl kutlaması sırasında elindeki havai fişeğin patlaması sonucu yaralanarak hastaneye kaldırılan Galatasaraylı futbolcu Omar Elabdellaoui için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

TFF'nin internet sitesinde yayımlanan geçmiş olsun mesajında, "Galatasaray Spor Kulübü futbolcusu Omar Elabdellaoui'ye ve Galatasaray camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz." denildi.

Fenerbahçe Kulübünün mesajında, "Galatasaray Spor Kulübünün futbolcusu Omar Elabdellaoui'ye acil şifalar diliyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

Beşiktaş kulübünden yayınlana mesajda ise "Galatasaray Spor Kulübü futbolcusu Omar Elabdellaoui'ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Trabzonspor Kulübü, sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ise, "Yaşadığı talihsiz kaza nedeniyle yaralanan ve tedavi altına alınan Galatasaray Spor Kulübü oyuncusu Omar Elabdellaoui'ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz." denildi.

 

 

Galatasaraylı yıldız bir daha görebilecek mi? ile ilgili etiketler Galatasaray Havai Fişek Hastane yılbaşı kutlaması Omar Elabdellaoui
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.