Galatasaraylı Mertens'ten Alanyaspor maçının ardından çok konuşulacak tepki: Hata yapabilirsiniz ama...

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray, sahasında Alanyaspor'la 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından sarı-kırmızılı formayla 1 gol kaydeden Dries Mertens karşılaşmayı değerlendirdi. İşte o sözler....

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray, sahasında Corendon Alanyaspor'u ağırladı. Mücadele 2-2'lik eşitlikle sona erdi. Maçın ardından sarı-kırmızılı formayla 1 gol kaydeden Dries Mertens karşılaşmayı değerlendirdi.

İŞTE BELÇİKALI YILDIZIN SÖZLERİ:

"Yazık oldu. İlk yarıda bir kırmızı kart görüyoruz, bunun kırmızı kart olup olmadığını bilmiyoruz. Çok erken bir karttı ve bu direkt maça etki etti. Tamam, bir hata yapabilirsiniz ama bu maçı çok etkiliyor. Umuyorum ki goller devam eder. Ancak daha önemlisi, 3 puan kazanmanız."

Galatasaraylı Mertens'ten Alanyaspor maçının ardından çok konuşulacak tepki: Hata yapabilirsiniz ama... ile ilgili etiketler Galatasaray Alanyaspor Süper Lig Spor Toto Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.