Galatasaraylı kaleci Okan Kocuk: Kim oynarsa oynasın en iyisini yapmaya çalışıyor

Galatasaray kalecisi Okan Kocuk, "Biz arma için savaşıyoruz. Birlik içinde olmamız gerekiyor. Kim oynarsa oynasın en iyisini yapmaya çalışıyor. Ben de bugün en iyisini yapmaya çalıştım" dedi.

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray, kamptaki ilk hazırlık maçında Sturm Graz ekibine takımına mağlup oldu. Avusturya kampının yorucu ve keyifli geçtiğini dile getiren Okan Kocuk, "Çok güzel bir arkadaşlık ortamı var. Hoca geldiğinden beri tam bir aile ortamı oldu. Çok keyifli ve yorucu antrenmanlar geçiriyoruz. Ama genel olarak kamp güzel geçiyor" diye konuştu.

"GALATASARAY'DA KALABİLMEK İÇİN KİRALIK GİTMİŞTİM"

Galatasaray forması giymenin gururunu yaşadığını ifade eden Okan Kocuk, "Burada olabilmek için kiralık gitmiştim. Daha güçlü dönebilmek için. Sahada olduğum için gerçekten çok mutluyum. Önümde Muslera var. Bu ligin çok önemli bir kalecisi. Ben oynadığımda o bana çok yardımcı oluyor. Tecrübelerini aktarmaya çalışıyor. Biz arma için savaşıyoruz. Birlik içinde olmamız gerekiyor. Kim oynarsa oynasın en iyisini yapmaya çalışıyor. Ben de bugün en iyisini yapmaya çalıştım. Ancak takım olarak henüz hazır değiliz" şeklinde konuştu.

"OKAN HOCAMIZIN DA GELMESİYLE GÜZEL BİR ORTAM OLUŞTU"

Bu sezon Avrupa kupalarında yer alamayacaklarını hatırlatan Kocuk, şunları dile getirdi:

"Avrupa'da yokuz ama Galatasaray nerede olursa olsun hedef her zaman en üst seviyedir. İyi hazırlanıyoruz, transferler de gelecektir. Takımdaşlık da çok iyi. Okan hocamızın da gelmesiyle güzel bir ortam oluştu. Tabii hedef en yukarısı, şampiyon olmak ve kupayı almak. Onun için sahada var gücümüzle çalışacağız. Umarım sezon sonu hedefimize ulaşırız."

Galatasaraylı kaleci Okan Kocuk: Kim oynarsa oynasın en iyisini yapmaya çalışıyor ile ilgili etiketler Süper Lig Galatasaray Avusturya Okan Buruk okan kocuk
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.