Galatasaraylı futbolcular ultrAslan'ı takipten çıktı!

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Yeni Malatyaspor'u son nefeste penaltılarla eledi. Maçın ardından sarı-kırmızılıların teknik patronu Fatih Terim'in yaptığı açıklamalar, gündeme bomba gibi düştü. Yalnız bırakıldığını belirten Fatih Terim'e taraftarlardan büyük destek gelirken, futbolcular başka olmak üzere taraftar grubu ultrAslan'a büyük tepki vardı. Terim'in söz konusu açıklamasından sorumlu tutulan ultrAslan bir gecede 110 bin takipçi kaybetti.

Galatasaray, normal süresinde 'gol' sesi çıkmayan mücadelede 120'nci dakika bulduğu golle Yeni Malatyaspor maçını penaltılara taşıdı. Penaltılarda rakibine üstünlük sağlayan sarı-kırmızılı ekip, Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükseldi. 

Bu gelişmelerin ardından teknik direktör Fatih Terim'in açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. Geçtiğimiz günlerde yönetimi hedef alarak 'transfer' istediğini belirten Terim, geçen birkaç günde herhangi bir gelişme yaşanmaması üzerine 'Yalnız bırakıldım' dedi. 

Usta çalıştırıcının bu açıklamasının ardında, Galatasaray'ın taraftar grubu ultrAslan'ın yaptığı açıklamaların da büyük bir etken olduğu iddia edildi.

ultrAslan'dan yapılan açıklamada, Terim'in istediği İrfan Can Kahveci ve Edin Visca'nın transferi için Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ'la görüşülmemesi gerektiği vurgulandı.

Terim'in yakın dostu olduğu bilinen Gümüşdağ'ı sert sözlerle hedef alan taraftar grubu, sosyal medyada başta Galatasaraylı taraftarlar olmak üzere tepkilerin odağı haline geldi. 

Bu açıklamalarının tam tersi bir açıklamayı yapmak zorunda kalan ultrAslan, 'Terim'in transfer listesini destekliyoruz' dedi.

TERİM'DEN SİTEM: YALNIZ BIRAKILDIM

Terim, zorlu mücadele sonrası, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklama yalnız bırakıldığını ifade etti.

Yönetimle bir görüşmesinin olmadığını belirten deneyimli teknik adam, "Bugün derin bir yalnızlık hissettim. Benim kişilere, gruplara değil Galatasaray'a sözüm var. Zaten mayısta hem sözüm hem kontratım bitiyor." şeklinde konuştu.

KAPTAN BAŞTA OLMAK ÜZERE BİRÇOK OYUNCU TAKİPTEN ÇIKTI

Öte yandan Galatasaray'da kaptan Arda Turan, ultrAslan'ı tüm sosyal medya hesaplarından takipten çıkardı. 

Kaptan Turan'ın dışında yardımcı antrenörlerden Selçuk İnan; futubolculardan Taylan Antalyalı, Oğulcan Çağlayan gibi isimler de ultrAslan'ı takibi bıraktı.

Söz konusu eylem taraftar tabanında da destek bulunca, ultrAslan dün gece itibariyle Instagram'da 70 bin, Twitter'da ise 40 bin takipçi kaybetti.

 

Galatasaraylı futbolcular ultrAslan'ı takipten çıktı! ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim UltrAslan Arda Turan Sosyal Medya tepki takip
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.