'Galatasaraylı futbolcular Beşiktaş maçı sonrası alemde'

Hafta sonu oynanan Beşiktaş-Galatasaray derbisinin ardından sarı-kırmızılı futbolcuların birlikte eğlenmeye gittiği iddia edildi. Söz konusu görüntülerde yabancı futbolcuların dansözlü bir eğlence mekanında müziğe eşlik ettiği görülüyor.

Bu sezon lige istediği gibi bir başlangıç yapamayan Galatasaray'a son darbe de Beşiktaş derbisinde gelmişti. Sarı-kırmızılı takım deplasmanda oynanan mücadeleden 1-0 mağlup ayrıldı. Futbolcuların sahada verdikleri mücadeleden memnun olmayan taraftarlar, Fatih Terim de dahil olmak üzere birçok isime büyük bir tepki gösterdi. 

Tüm bu gelişmeler yaşanırken, sosyal medyada yayınlanan bir görüntü infiale yol açtı.

Radarspor isimli Twitter hesabından yayınlanan görüntülerde, Ryan Babel, Mario Lemina ve Ryan Donk'un dansözlü bir eğlence mekanında canlı müziğe eşlik ettiği görülüyor. 

Sosyal medyada kısa sürede yayılan video, taraftarları da ikiye böldü. Söz konusu görüntünün Beşiktaş maçından sonra değil, daha önce çekildiğini belirtenler ve yeni olduğunu iddia edenler birbirleriyle tartışıyor. 

Maç günü çocuğunun ameliyat olması sebebiyle kadrodan çıkarılan Donk'un görüntülerde yer almasının absürt olduğunu düşünen taraftarlar görüntünün eski olduğunu belirtirken, Babel'in saç renginin açık pembe olduğunu gören taraftarlar ise Beşiktaş maçında da aynı modelin olduğunu belirtip görüntülerin yeni olabileceğini iddia etti. 

'Galatasaraylı futbolcular Beşiktaş maçı sonrası alemde' ile ilgili etiketler Galatasaray Ryan Babel Ryan Donk Mario Lemina Radarspor
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.