"Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi'nin eski eşi Wanda Nara ünlü rapçiden hamile kaldı!"

Galatasaray'ın 1 yılığına Paris Saint-Germain'den kadrosuna dahil ettiği Arjantinli futbolcu Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara'nın çalkantılığı evliliği gündemden düşmüyor. Son olarak dünyaca ünlü magazin dergisi Cosmopolitan, yıldız futbolcunun eski eşi Wanda Nara'nın ünlü rapçi L-Gante'den hamile kaldığını iddia etti.

Galtasaray'ın Paris Saint-Germain'den kiralık olarak kadrosuna dahil ettiği  Mauro Icardi, eşi Wanda Nara ile olan çalkantılığı evliliğiyle gündemden düşmüyor.

Wanda Nara için ülkesine dönen ve takımını bırakan Icardi'nin bu hamlesinin etkileri devam ederken, dünyaca ünlü magazin dergisi Cosmopolitan'da gündeme bomba gibi düşen bir iddia  ortaya atıldı... 

"Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi'nin eski eşi Wanda Nara ünlü rapçiden hamile kaldı!"

Cosmopolitan'da ye alan habere göre; Icardi ile ilişkisi bitme noktasına gelen Wanda Nara'nın yeni sevgilisinin Arjantinli ünlü rapçi L-Gante olduğu belirtildi. Diğer taraftan, Nara'nın ünlü rapçiden hamile kaldığı iddiası da dünya magazin gündeminde büyük yankı uyandırdı.

ÜNLÜ RAPÇİ WANDA NARA İLE İLİŞKİSİNİ DOĞRULAMIŞTI

Ünlü rapçi geçtiğimiz günlerde katıldığı "La Noche de Mirtha" isimli programda Wanda Nara ile ilişkisini, "O güzel, çok güzel bir kadın. Onu tanımaya başladım. Birbirimizi tanımaya başladık" açıklamasıyla ilişkilerini doğrulamıştı.

"Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi'nin eski eşi Wanda Nara ünlü rapçiden hamile kaldı!" - Resim : 2

 ÜNLÜ RAPÇİDEN HAMİLE KALDI

Chronicle HD'deki "The Run Run of the Show"un programının yorumcusu Fernando Piaggio, Wanda Nara'nın yeni bir çocuk beklediğini açıkladı. Baba figürünün Icardi değil L-Gante olduğunu iddia etti. Programın sunucusu, “Wanda Nara, L-Gante'den hamile kaldı” dedi. 22 yaşındaki şarkıcının Tamara Báez ile ilişkisinden dolayı Jamaika adında bir kızı var.

 

 

 

"Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi'nin eski eşi Wanda Nara ünlü rapçiden hamile kaldı!" ile ilgili etiketler Galatasaray Mauro Icardi Wanda Nara L-gante
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.