Galatasaray'ın yıldızı Cicaldau'dan Lazio maçı öncesinde kötü haber!

Galatasaray'ın genç yıldızı Alexandru Cicaldau'nun Covid-19 hastalığına yakalandığı ve en son 2-2 biten Altay maçı ile birlikte Lazio ve Sivasspor maçlarında da sarı kırmızılı formayı giyemeyeceği kaydedildi.

Süper Lig takımlarından Galatasaray’da Lazio ve Sivasspor maçları öncesinde Rumen yıldız Cicaldau şoku yaşanıyor. Covid-19 hastalığına yakalanan oyuncunun UEFA Avrupa Ligi’nde deplasmanda oynanacak Lazio maçında sahada yer almayacağı açıklandı.

Galatasaray’ın orta sahadaki yıldız isimlerinden Cicaldau’dan taraftarları üzecek bir haber geldi. Sezonun flaş isimlerinden biri olan ve orta sahaya büyük hareketlilik katan Rumen yıldız Alexandru Cicaldau, koronavirüse yakalandı.

Galatasaray'ın yıldızı Cicaldau'dan Lazio maçı öncesinde kötü haber!

Süper Lig’de 2-2 sona eren Altay maçında da sahada yer alamayan Cicaldau’nun gelecek haftalardaki iki maçı daha kaçıracağı ortaya çıktı. Buna göre Cicaldau; 9 Aralık Perşembe akşamında deplasmanda UEFA Avrupa Ligi grubunun son maçında Lazio karşısında ve hafta sonunda da Sivasspor maçlarında sarı kırmızılı formayı giyemeyecek.

Galatasaray'ın yıldızı Cicaldau'dan Lazio maçı öncesinde kötü haber! ile ilgili etiketler Galatasaray Cicaldau covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.