Galatasaray’ın Yıldızı Arda Turan’ın Ailesi İçin Yaptıkları Gündem Oldu! İşte Ünlü Yıldızın Yaptığı Hareket

Arda Turan dün akşam oynanan deplasman maçı dönüşü ev anahtarını unutunca kapıda kalarak arabada sabahlamak zorunda kaldı. Galatasaray'da oynayan Arda Turan, dün akşam Denizlispor ile oynadıkları karşılaşma sonrası evine giriş yapamadı. Futbolcu bu durumu sosyal medya hesabından paylaştı. Arda Turan, 4-1 kazandıkları Denizlispor deplasman dönüşü de evinin anahtarını sette unutunca eve giremedi.

Arda Turan dün akşam oynanan deplasman maçı dönüşü ev anahtarını unutunca kapıda kalarak arabada sabahlamak zorunda kaldı. Galatasaray'da oynayan Arda Turan, dün akşam Denizlispor ile oynadıkları karşılaşma sonrası evine giriş yapamadı. Futbolcu bu durumu sosyal medya hesabından paylaştı. Arda Turan, 4-1 kazandıkları Denizlispor deplasman dönüşü de evinin anahtarını sette unutunca eve giremedi.

Gece yarısı eşini ve çocuklarını uyandırmak istemeyen bunun için zile basmayan Arda Turan geceyi arabada geçirmeye karar verdi.

Galatasaray’ın Yıldızı Arda Turan’ın Ailesi İçin Yaptıkları Gündem Oldu! İşte Ünlü Yıldızın Yaptığı Hareket

Çocuklar ve Aslıhan Uyanmasın

Çocuklarını ve eşi Aslıhan'ı uyandırmamak için zile basmadığını ifade eden Galatasaray maçında Denizlispor'a karşı mücadele eden Arda Turan evinin anahtarını maç sonrası ayrıldığı sette unutunca evine giremedi. Saat olarak geç bir vakit olduğu için eşini ve çocukları uyandırmaya kıyamayan ünlü futbolcu Arda Turan arabasında sabahladı. Arabasına geçen Arda Turan sosyal medya hesabından paylaşım yaparak hayranlarına nerede olduğunu bildirdi.

Arda Turan Cumartesi Akşamını Arabasında Geçirerek Sabahladı 

İnstagram hesabından hikâye kısmında paylaşım yapan Arda Turan şu ifadeleri kaydetti. Maçtan dönmüş, evinin anahtarını tesiste unutmuş, Çocukları ve eşi uyandırmamak için zile basmayan arabada Cumartesi hayali kuran Arda yoklaması alırım, ifadesini hikayesinde takipçileri ile paylaştı. Takipçileri Arda Turan sosyal medya hesabından ünlü futbolcunun nerede ve ne durumda olduğunu bu sayede öğrenmiş oldular.

Galatasaray’ın Yıldızı Arda Turan’ın Ailesi İçin Yaptıkları Gündem Oldu! İşte Ünlü Yıldızın Yaptığı Hareket - Resim : 2

Arda Turan maç dönüşünde böyle bir durumla karşı karşıya kaldı. Karşılaşma sonrası evine doğru yol alan ve evinin kapısına kadar fark edemeyen Arda Turan döndüğü esnada anahtarını tesiste unuttuğunun farkına varır. Ama gecenin geç saatinde eşini ve çocuklarını uyandırarak rahatsız etmemek için zile basmak yerine arabada sabahlamayı tercih etti. Arda Turan için dün akşam oldukça ilginç ve eğlenceli bir gece oldu.

Galatasaray’ın Yıldızı Arda Turan’ın Ailesi İçin Yaptıkları Gündem Oldu! İşte Ünlü Yıldızın Yaptığı Hareket ile ilgili etiketler Arda Turan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.