Galatasaray'ın yeni transferi Pato'nun en güzel golleri ve çalımları!

Galatasaray'ın yeni transferi Pato'nun en güzel golleri ve çalımları! Ocak ayının gelmesiyle transfer sezonunun açılması takımların çalışmalarına hız vermelerine neden oldu.Forvet oyuncusu sıkıntısı yaşayan Galatasaray için Beyaz TV yorumcusu Gökmen Özdenak'ın Pato'nun Galatasaray ile anlaştığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.Galatasaray'ın yeni transferi Pato'nun en güzel golleri ve çalımlarını sizler için bir araya getirdik.Detaylar haberimizde...

Galatasaray'ın yeni transferi Pato'nun en güzel golleri ve çalımları! Transfer sezonunun açılmasıyla takımlar transfer çalışmalarına hız verdi.Sezonun başlamasına rağmen forvet oyuncusu sıkıntısı yaşayan Galatasaray yönetimine Ankaragücü karşılaşmasında taraftarlar yoğun tepki göstermişti.Forvet oyuncusu sıkıntısı yaşayan Galatasaray için Beyaz TV yorumcusu Gökmen Özdenak'ın Pato'nun Galatasaray ile anlaştığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.Galatasaray'ın yeni transferi Pato'nun en güzel golleri ve çalımlarını sizler için bir araya getirdik.Detaylar haberimizde...

Galatasaray'ın yeni transferi Pato'nun en güzel golleri ve çalımları!

Alexandre Pato 

2 Eylül 1989 doğumlu olan Pato, her Brezilyalı gibi tam bir futbol aşığı.Pato, 3 yaşında kendisini parkeler üzerinde top peşinde koşarken buldu.

2000 yılına gelindiğindeyse Brezilyalı golcünün hayatını etkileyecek bir olay gerçekleşti. Pato’nun kemiğinde tümör tespit edildi. Doktoru, tümörün alınmaması durumunda kansere dönüşme riski taşıdığını belirtti. Ne var ki maddi durumu kötü olan ailesi, gerekli ameliyatı karşılayamayacaktı. Bunun üzerine aile dostları olan doktor Paulo Roberto Mussi, Pato’nun ameliyatını üstlendi. Bu olay şimdilerde, Milan formasıyla bizi büyüleyen Pato'nun hayatındaki en önemli dönüm noktası olarak gösteriliyor.

Kulüpler Dünya Şampiyonası'nda göze girdi

Bu ameliyattan bir sene sonra Internacional’in minik takımına katılan golcü futbolcu, bir gün as kadroda yer almanın hayalini kuruyordu. Sonunda bu hayallerine 26 Kasım 2006 yılında kavuştu. Palmerias karşısında takımdaki yerini alan Pato, 4-1 biten maçta üç golü hazırlayıp kalan gole de imza atınca bir anda Internacional’in yıldızı haline geldi. Daha sonra 13 Aralık 2006’da oynanan FIFA Kulüpler Dünya Şampiyonası 2006 yarı final maçında Al-Ahly ağlarını havalandırdı. Bu gol, daha önce Pele'ye ait olan "FIFA turnuvalarında gol atan en genç oyuncu" unvanını Pato’ya getirdi.Ayrıca bu şampiyonanın yarı final maçında topu omzunda sektirerek sürmesiyle tüm ilgiyi üzerine çekti. Pato, Recopa Sudamericana 2007’de attığı 2 golle takımına kupayı getiren isim oldu. 2007 Güney Amerika Gençler Şampiyonası’nda Brezilya adına attığı 5 golle takımını şampiyon yaptı ve takımının Kanada’da düzenlenecek olan Dünya 20 Yaş altı Şampiyonası’na katılmasını sağladı. Dünya 20 Yaş altı Şampiyonası’nda da Brezilya formasıyla attığı gollerle turnuvanın parlayan isimlerinden biri oldu.

Pato'nun Internacional ve Brezilya 20 yaş altı takımındaki performasnı ile Avrupa devlerinin listesine girdi Peşine düşenler arasında bulunan Milan, genç oyuncuyu renklerine bağladı.Pato, zor günler geçiren Milan için önemli bir umuttu. Yönetim, Pato’ya, Shevchenko’dan boşalan 7 numarayı vererek ondan beklentilerini daha ilk dakikada gösterdi.Pato da ilk maçında bu beklentileri fazlasıyla karşılayabileceğini gösterdi.

Galatasaray'ın yeni transferi Pato'nun en güzel golleri ve çalımları! ile ilgili etiketler Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.