Galatasaray'ın yeni transferi Juan Mata İstanbul'da (Juan Mata kimdir?)

Transferin son gününde Galatasaray önemli bir ismi İstanbul'a getirdi. Sarı-kırmızılılar, yıldız futbolcu Juan Mata ile görüşmelere başladığı Kamuyu Aydınlatma Platformu’na bildirmişti. İspanyol futbolcu, özel uçakla İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’nden çıkış yapan 34 yaşındaki futbolcu daha sonra kendisini bekleyen araçla alandan ayrıldı. Sağlık kontrolünden geçecek olan Juan Mata Galatasaray ile resmi sözleşme imzalayacak.

Transferde hareketli saatler geçiren Galatasaray, bir ismi daha Türkiye'ye getirdi. Sarı-kırmızılıların yeni transferi İspanyol yıldız Juan Mata İstanbul'a geldi.

İspanyol futbolcu sezon başından bu yana kulüpsüzdü. 34 yaşındaki Mata son olarak İngiliz ekibi Manchester United'da forma giydi.

Mata, "Buraya geldiğim için çok mutluyum. Güzel karşılama için çok teşekkürler. Diğer takım arkadaşlarımın buraya geliş görüntülerini de izledim. Onlarla tanışıp, beraber oynamak için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın yeni transferi Juan Mata İstanbul'da (Juan Mata kimdir?)

JUAN MATA KİMDİR?

Juan Manuel Mata Garcia, 28 Nisan 1988 tarihinde İspanya'da dünyaya geldi. Profesyonel futbol kariyerine Real Oviedo altyapısında başladı. Real Madrid'in altyapısı da dahil olmak üzere Valencia, Chelsea ve Manchester United gibi önemli kulüplerde forma giydi. 1.70 cm boyundaki Mata, orta sahada 10 numara mevkisinde görev yapıyor. İspanyol yıldız, İspanya Milli Takımı ile çıktığı 41 karşılaşmada 10 gole imzasını attı. Oyuncunun güncel piyasa değeri ise 2.5 milyon Euro.

Galatasaray'ın yeni transferi Juan Mata İstanbul'da (Juan Mata kimdir?) - Resim : 2

Galatasaray'ın yeni transferi Juan Mata İstanbul'da (Juan Mata kimdir?) ile ilgili etiketler Süper Lig Galatasaray Juan Mata
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.