Galatasaray'ın yeni transferi Belhanda'dan Sneijder sözleri!

Galatasaray, Younnes Belhanda ile resmi sözleşmeye imza attı

Galatasaray yeni sezon çalışmaları dahilinde transfer edilen Belhanda Galatasaray'a resmi olarak imza attı. İmza töreninde konuşan yıldız oyuncu önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Belhanda'nın açıklamaları;

Galatasaray'ın renklerine kattığı Faslı futbolcu Younes Belhanda resmi sözleşmeyi imzaladı. İşte Belhanda'nın imza törenindeki açıklamaları.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek Faslı futbolcuya hoşgeldin diyerek sözlerine başladı ve sözlerine şöyle devam etti: 'Belhanda, Galatasaray'ın eksik noktasını tamamlayacak transferlerden biri. Kendisine başarılar diliyorum'

Belhanda ise mutlu olduğunu belirterek, 'Galatasaray ailesine dahil olmaktan mutluluk duyuyorum' dedi.
'Ölsem de Belhanda'yı Türkiye'ye satmam' diyen Nicollin, Younes Belhanda'nın Galatasaray'a geldiği gün ölmesi hakkında konuşan Belhanda, Bu konuda bir şey söylemek istemiyorum. Kader... Hayatta bazen böyle şeyler olabiliyor" ifadelerini kullandı.

Neden Galatasaray'ı seçtin sorsunu cevaplayan Belhanda, "Avrupa'da kupa kazanan tek kulübü Galatasaray. Seçimimin sebebi çok açık.Türkiye'nin 1 numaralı kulübüne geldim.Daha önce Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan talep gelmişti ama ben hep Galatasaray'ı bekledim. Sonunda o fırsat da geldi' şeklinde konuştu.

Sneijder ile oynamaktan mutlu olacağını dile getiren Belhanda, 'Sneijder'le oynamak çok büyük bir onur olacak. İyi futbolcularla oynamak herkesi heyecanlandırır' dedi.

4 yılda 4 takım değiştirmesi istikrar sorunu getirecek mi sorsuna karşılık Faslı futbolcu, 'Daha önce Fransa Ligi'nde Montpellier'de istikrarlı yıllar geçirdim. 2.5 yıl Dinamo Kiev'de oynadım' şeklinde konuştu.

Sneijder ile aynı bölgede oynamanın pozisyon çatışması yaratıp yaratmayacağı hakkında ise, 'Ben buraya futbol oynamaya geldim. Igor Tudor beni hangi bölgede değerlendirirse orada oynamaya hazırım" dedi.

Galatasaray'ın yeni transferi Belhanda'dan Sneijder sözleri! ile ilgili etiketler Belhanda imza imza töreni Açıklama Sneijder
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.