Galatasaray'ın yeni on numarası Carlos Eduardo

Süper Lig takımlarından Galatasaray'da gözden çıkarılan Belhanda'nın yerine düşünülen yeni on numaranın Brezilyalı yıldız Carlos Eduardo olduğu iddia edildi.

Süper Lig takımlarından Galatasaray’da maaş yükü fazla olan Belhanda yerine on numara mevkisi için Carlos Eduardo gündeme geldi. Al-Hilal takımı ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde bulunduran Eduardo ile görüşmelerin yakın zamanda başlayacağı iddia edildi.

Galatasaray’da yönetim maaş yükleri fazla olan oyunculardan kurtulmak adına yaptığı yeni planlama doğrultusunda Faslı yıldız Belhanda’yı tamamen gözden çıkardı. Geçen sezon oldukça formsuz olan ve sarı kırmızılı taraftarlar tarafından tepkilere maruz kalan Belhanda’nın yerine 30 yaşındaki Brezilyalı yıldız Carlos Eduardo, Galatasaray’ın gündeminde ilk sırada yer aldı.

Belhanda’nın 3,35 milyon euro maaşından kurtulmak isteyen Galatasaray’ın Faslı oyuncuyu transfer listesine koyduğu ve maaşının tamamı karşılandığı takdirde kiraya bile gönderilebileceği iddia edildi. Galatasaray’ın yeni on numarası Carlos Eduardo geçen sezon Al-Hilal takımında forma giydiği 27 maçta rakip ağları 15 kez havalandırmayı başardı.

Galatasaray'ın yeni on numarası Carlos Eduardo ile ilgili etiketler Galatasaray Belhanda Carlos Eduardo
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.