Galatasaray'ın yeni hocası Almanya'dan mı gelecek? Marco Rose gündeme geldi

Galatasaray'da Dursun Özbek döneminin başlaması ile birlikte teknik direktör konusu merak konusu oldu. Sarı kırmızılıların yeni hocasının Almanya'dan gelmesi bekleniyor. Sarı kırmızılılarda idari menajer olarak görev yapması beklenen Cenk Ergün'ün daha önce el sıkıştığı Marco Rose'nin yeniden gündeme geldiği öğrenildi. Ergün, yönetimin onay vermesi durumunda son olarak Borussia Dortmund'u çalıştıran Alman hoca ile yeniden temasa geçeceği belirtiliyor.

Galatasaray'da yeni bir dönem başlarken, camianın en çok merak ettiği konuların başında teknik direktörün kim olacağı sorusu var.

Fanatik'in haberine göre, sarı kırmızılı kulüpte seçim süreci uzayınca, yönetime talip olan isimler transfer vb. konularda daha fazla gecikmemek üzere çalışmalara erkenden başlamıştı. Bu çalışmalarda etkin rol alan isimlerden biri de Cenk Ergün'dü.

Daha önceki Dursun Özbek döneminde şampiyonluk kadrosu kuran, ancak Fatih Terim takımın başına geçince pasifize edilen Cenk Ergün, son haftalarda Eşref Hamamcıoğlu adına bazı görüşmeler yapıyordu. Özellikle teknik direktör konusunda yakın temaslarda bulunan Ergün, Borussia Dortmund'dan ayrılan Marco Rose ile prensip anlaşmasına varmıştı.

KAZANDIKTAN SONRA EL SIKIŞTI

Seçimden önceki süreç devam ederken, Dursun Özbek'ten, "Tarafsızlığını kaybediyorsun" yönünde bir mesaj alan Cenk Ergün, yazılı açıklama yaparak, "İki adaya da eşit mesafede bir profesyonelim" ifadesini kullanmıştı.

Gelinen noktada merakla beklenen hamle gerçekleşti. Dursun Özbek'in, kongreyi kazandıktan sonra Cenk Ergün'le tekrar anlaştığı öğrenildi. Bugün Sportif A.Ş. yönetimi büyük ölçüde belli olacak. Cenk Ergün'ün de bir kez daha 'idari menajer' sıfatıyla kulübe dönmesi bekleniyor.

KURMAYLARI DA ONAY VERİRSE...

Özbek'le yaptığı son görüşmede teknik direktör temasları hakkında bilgi veren Cenk Ergün, Marco Rose ile yaptığı anlaşmayı ileterek, kendisiyle tekrar bir araya gelme şansının bulunduğunu bildirdi. Dursun Özbek ise bu kararı Sportif A.Ş. yönetimini belirledikten sonra kurmaylarıyla masaya yatıracağını dile getirdi.

Böylece Alman çalıştırıcı, bir anda Galatasaray'ın 1 numaralı teknik direktör adayı haline geldi. Özbek'in ekibi de Marco Rose'a onay verirse, Torrent'le yolların ayrılmasından hemen sonra 45 yaşındaki antrenörle yeniden temas kurulacak.

Galatasaray'ın yeni hocası Almanya'dan mı gelecek? Marco Rose gündeme geldi ile ilgili etiketler Galatasaray Borussia Dortmund Marco Rose teknik direktör
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.