Galatasaray'ın yeni başkanı kim olacak? Sarı-Kırmızılı kulüpte "Demokrasi bayramı"

Galatasaray'ın eski başkanlarından Faruk Süren ile Dursun Özbek, 5 adalı seçim öncesi görüşlerini paylaştı. Damadı Burak Elmas'ın seçimin favorilerinden olduğu Süren, "Katılımın böyle olması güzel. Çok aday olması da güzel" derken Özbek ise "Galatasaray’ın demokrasi bayramına biz de iştirak ettik" ifadelerini kullandı.

Galatasaray 38. başkanını seçiyor... Olağan Genel Kurul Toplantısı Galatasaray Lisesi'nde gerçekleşiyor. Başkan adayları Metin Öztürk, Eşref Hamamcıoğlu, Burak Elmas, Yiğit Şardan ve İbrahim Özdemir de oylarını kullandı. Öztürk 2 numaralı, Özdemir ile Hamamcıoğlu 3 numaralı, Elmas 7 numaralı ve Şardan 8 numaralı sandıkta oylarını verdi. Sarı-kırmızılılarda başkanlık seçimi için oy verme işlemi saat 15.00'te sona erecek.

GALATASARAY’IN DEMOKRASİ BAYRAMI

Galatasaray'ın eski başkanlarından Dursun Özbek, "Galatasaray’ın demokrasi bayramına biz de iştirak ettik. Seçilecek başkana başarılar diliyorum, zor bir sürece giriyor. İnşallah Galatasaray’ı daha iyi günlere taşıyacaklar" dedi.

Başkanlık için mücadele eden 5 adaya da başarılar dileyen Özbek, “Bugün Galatasaray’ın bayramı. 5 adaylı bir seçim. Galatasaray’ın tarihinde ilk defa oluyor. Pandemi koşullarına rağmen katılım yeterince fazla. Galatasaray’a hayırlı olmasını diliyorum. Galatasaray’ın demokrasi bayramına biz de iştirak ettik. Seçilecek başkana başarılar diliyorum, zor bir sürece giriyor. İnşallah Galatasaray’ı daha iyi günlere taşıyacaklar. Bütün adaylara başarılar diliyorum, her şey Galatasaray için” diye konuştu.

Öte yandan Dursun Özbek, “Gönlünüzden geçen bir aday var mı?” soruna ise, “Kazanandan yanayım” cevabını verdi.

Galatasaray'ın yeni başkanı kim olacak? Sarı-Kırmızılı kulüpte "Demokrasi bayramı"

FARUK SÜREN: GALATASARAY'LA İLGİLENMEK LAZIM

Galatasaray’ın eski başkanlarından Faruk Süren ise “Galatasaray ile ilgilenmek lazım. Ben üyeyim diye gezememek lazım. Katılımın böyle olması ve çok adayın bulunması güzel” dedi.

96-2000 arası 4 sene üst üste şampiyon olan ve UEFA Kupası kazanan efsane başkan, “Katılım olması iyi. Ama daha da artmasını ben arzu ediyorum. Neticede 8 bin 300 üye aidatını ödemiş, seçime katılabilir durumda. Dolayısıyla en az bu sayının yüzde 50’sini burada istiyorum. Galatasaray ile ilgilenmek lazım. Ben üyeyim diye gezememek lazım. Katılımın böyle olması güzel. Çok aday olması da güzel. Demek ki çok insan değişik açılardan konuya bakarak, çözüm üretip, o çözümün hizmetini sunmak istiyor. Bu nedenle bizim oyumuzu istiyorlar. İnşallah Galatasaray için hayırlısı olacak” ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın yeni başkanı kim olacak? Sarı-Kırmızılı kulüpte "Demokrasi bayramı" ile ilgili etiketler Galatasaray Dursun Özbek faruk süren
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.