Galatasaray'ın Vitor Hugo planı!

Devre arasında mutlaka bir stoperi kadrosuna katacak olan Galatasaray, Vitor Hugo transferindeki 7.5 milyon Euro bonservis bedelini sponsorlarla çözecek.

Galatasaray, Vitor Hugo transferini sponsor katkısı ile gerçekleştirmek istiyor. Sarı-kırmızılılar, Palmeiras kulübünün 7.5 milyon Euro bonservis bedeli istemesi üzerine durum değerlendirmesi yaptı. Başkan Dursun Özbek, bazı firmalar ile yapacağı görüşmeler sonucunda bir karar verecek.

Hedef, bonservis bedelinin bir kısmının sponsor firma tarafından ödenmesi. Palmerias'ta şampiyonluk yaşayan Vitor Hugo'nun bonservisinin 3 ayrı yerde olması da transfer için önemli bir sorun.

Brezilya ekibinin yanısıra, özel bir fon da Hugo'nun haklarının bir kısmına sahip. Yönetim sponsor desteğini sağlayıp bir an önce bonservis sorununu aşmaya çalışırken, Hugo ile Avrupa'daki diğer bazı kulüplerin de ciddi şekilde ilgilendiği belirtiliyor.

Galatasaray'ın Vitor Hugo planı! ile ilgili etiketler Galatasaray Vitor Hugo
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.