Galatasaray'ın UEFA anlaşması yeniden incelenecek!

UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu (CFCB) Araştırma Komisyonu, Galatasaray ile yapılan anlaşmayı yeniden inceleme kararı aldı.

UEFA Kulüp Finansal Kontrol Bünyesi (CFCB) Başkanı Jose Narciso da Cunha Rodrigues, UEFA'nın Galatasaray hakkındaki kararını, yeniden gözden geçirilmesi için UEFA Yargı Odası'na gönderdi.

José Narciso da Cunha Rodrigues ile bir uzlaşma anlaşması imzalaması için aldığı son karar ışığında inceleme kararı gönderilmesine karar verildiği belirtildi.

MUSTAFA CENGIZ'DEN AÇIKLAMA

Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz "Herhangi bir sıkıntı yok. Kimse endişe etmesin. UEFA'nın kendi içindeki rutin kontrolü. Biz imzamızı attık. Anlaşmalar yapıldı" şekinde bir açıklamada bulundu.

 

 GALATASARAY'DAN RESMI AÇIKLAMA 

UEFA’nın Kulüp Finansal Kontrol Komitesi (CFCB) ile 13 Haziran 2018 tarihinde imzalamış olduğumuz yapılandırma sözleşmesi ile ilgili olarak bugün UEFA’nın resmi web sitesinde yayınlanan açıklamaya göre CFCB Soruşturma Kurulu (Investigatory Chamber) ile imzalamış olduğumuz yapılandırma sözleşmesi, CFCB Başkanı Jose Narciso da Cunha tarafından bir üst kurul olarak Yargı Kurulu’na (Adjudicatory Chamber) incelenmek üzere gönderilmiş olup UEFA’nın iç prosedürleri gereği gerçekleşen rutin bir işlemdir. Söz konusu Kurul ile imzalanan yapılandırma anlaşmasına herhangi bir etkisi yoktur.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü

Galatasaray'ın UEFA anlaşması yeniden incelenecek! ile ilgili etiketler Galatasaray UEFA
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.