Galatasaray'ın transferi Jean Michael Seri kimdir?

Galatasaray Kulübü, İngiliz takımı Fulham'ın Fildişi Sahilli futbolcusu Jean Michael Seri'yi kiralayarak kadrosuna kattı. Vatandaşlar 'Afrikalı Xavi' lakaplı Jean Michael Seri'nin kim olduğunu merak ediyorlar. Taraftarlar Jean Michael Seri kariyerini, özel hayatını araştırmaya başladı. Peki Jean Michael Seri kimdir? Aslen nereli? Kaç yaşında? Jean Michael Seri kariyeri!

Galatasaray'ın Fulham'dan kiraladığı futbolcu Jean Michael Seri bugün İstanbul'a geldi. Taraftar 'Afrikalı Xavi' kariyerini merak etmeye başladı. Taraftarlar Jean Michael Seri kariyerini, özel hayatını araştırmaya başladı. Peki Jean Michael Seri kimdir? Aslen nereli? Kaç yaşında? Jean Michael Seri kariyeri!


19 Temmuz 1991 tarihinde Fildişi Sahili'nin Grand-Bereby bölgesinde dünyaya geldi. Çocukluktan beri futbola ilgisi olan Jean Michael Seri, 2009 yılında Africa Sports'un alt yapısında futbola başladı.

2010-2012 yıllarında ASEC Mimosas'da forma giyen orta saha oyuncusu, 2012'de Porto'nun "B" takımına transfer oldu.

2013'te Portekiz ekibi Paços Ferreira'ya transfer olan Seri, 2015 yılında Fransa'nın köklü kulübü Nice'e imza attı.

Buradaki performansıyla büyük takımların ilgisini çeken oyuncu, 2018'de Premier Lig ekiplerinden Fulham'a 30 milyon Euro bedelle transfer oldu.

'Afrikalı Xavi' olarak adlandırılan ve ülkesinin milli takımında da forma giyen oyuncunun adı şimdi ise Galatasaray ile anılıyor.

Galatasaray'ın transferi Jean Michael Seri kimdir? ile ilgili etiketler İstanbul Galatasaray Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.