Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk'tan hakeme sert sözler: Kötü bir yönetim vardı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Giresunspor maçı sonrası fazla üretken olmadıklarını söyledi. Buruk, maçın hakemini eleştirirken; gelecek için umutlu konuştu ve "Bundan sonraki maçlarda bunu telafi edeceğiz" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Giresunspor yenilgisini değerlendirirken şöyle konuştu;

Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk'tan hakeme sert sözler: Kötü bir yönetim vardı

''BİREYSEL HATA BİZİ AŞAĞIYA ÇEKTİ''

"Öncelikle Giresunspor'u tebrik ediyorum. Çok mücadele ettiler. Bu maçı, maç öncesi bildiğimiz bir maçtı. Giresunspor'un defans yapacağı, bekleyeceği, sert bir defans yapacağı, orta sahada adam adama takiplerin olacağı. Bizim hareketliliğimiz önemliydi. Kenarları iyi kullanmamız önemliydi. Aslında kenarlardan baktığımızda, ceza sahasına yaklaştık, ileri oyuncularımızı topla buluşturamadık. Ortalarımız ve seçimlerimiz kötüydü. Maçın totalinde kötü ortalar yaptık. Bu tür maçlarda, bu tür takımları çözmek için önemli olan kenar ortaları. Beklerimizin hücum performansları bizi tatmin etmedi. Ön taraftaki oyuncularımızın performansları, normale göre düşük kaldı. Rakibin yarı sahasına oyunu yıktık. Maçın genelinde böyle bir oyun oldu. Ancak 4-5 pozisyon ürettik. Galatasaray'ın daha çok pozisyon üretmesi gerekiyordu. Son paslar, yaptığımız ortalar kalitesiz oluncu bu anlamda üretemedik.
İkinci yarıya Gomis hamlesiyle başladık. En azından ceza sahasında bir kişi daha fazla olsun istedik. Bu anlamda çok üretken değildik. Aslında oyun bizdeydi. Rakip bizim iki ve üç kez yarı sahamıza geçti. Ancak bireysel bir hata takımımızın düşmesine neden oldu. Takım demorilize oldu. Belki 0-0 gitseydi maç, belki son 15 dakikada golü bulma şansımız olabilirdi. Bireysel hata bizi aşağı çekti. Hücum hamleleri yaptık ama çok az ürettik. Haris'in kafası dışında net gol pozisyonu bulamadık."

Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk'tan hakeme sert sözler: Kötü bir yönetim vardı - Resim : 2

''SÜPER LİG KALİTESİNİN ÇOK ALTINDA BİR HAKEMDİ''

Sahada Galatasaray'ın aleyhinde olan bir hakem olduğunu savunan Buruk, "Bunun altını çizmek istiyorum. Çok yanlış kararlar verdi. Faulleri vermedi, oyunu hızlandırmadı. Üç kere avantajı kesti. Tecrübesiz ve Süper Lig'in altında bir hakem. Zaten fazla Süper Lig tecrübesi olmadığı için maçı hızlandırma konusunda sınıfta kaldı. Bir sürü hata yaptı. Üç kere avantajı kesti. Bence Süper Lig kalitesinin çok altında bir hakemdi. Bu ligin kalitesini, ismini yukarı çekmek için oyunu oynatabilecek hakemlere ihtiyaç var. Bizim aleyhimize vermediği faulleri bir yana bırakıyorum, maçın içerisinde bir ara kavga oldu, sakatlık oldu, doktoru masörü çağırdı yarı yoldan onları gönderdi. Oyun oynarken kavga oluyor. Maçın dışında kötü bir yönetim vardı. Ama başta da söyledim Giresunspor hak etti, mücadel etki kazandı, onları tebrik ederim." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk'tan hakeme sert sözler: Kötü bir yönetim vardı - Resim : 3

''BUNDAN SONRAKİ MAÇLARDA BUNU TELAFİ EDECEĞİZ''

Takıma katılacak ve ayrılacak isimler konusunda ise Okan Buruk, "Yeni oluşan bir takımız. Bugün de bir çok arkadaşımız sonradan girdi. Bir çok mevkii de değişiklik oldu. Savunmada Nelson, Boey ve Van Aanholt dışında diğerleri yeni gelmiş oyunculardı. Yeni bir oluşum içindeyiz. Eksiklerimizi çok net görüyoruz. Eksikleri görmek için yeni hamleler yapabiliriz. Takımın birbirine alışması için de bir süre gerekiyor. Geçen hafta kazandığımızda bu süreyi azalttığımızı ve kazanarak bu süreyi geçirmek istediğimizi söyledik. Buraya gelen taraftarların yine desteklerini bekliyoruz. Uzun bir maraton var. Onlara yakışan şekilde en iyisini yapacağız. Hiç şüpheleri olmasın. Bundan sonraki maçlarda bunu telafi edeceğiz" sözleriyle gelecek için umutlu konuştu.

Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk'tan hakeme sert sözler: Kötü bir yönetim vardı ile ilgili etiketler Galatasaray Süper Lig Okan Buruk giresunspor 2.Hafta Maçı Maç sonu konuştu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.