Galatasaray'ın tarihini çok çabuk unuttular!

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde birçok futbolcusundan yoksun Paris Saint-Germain'e kendi sahasında 1-0 mağlup olmasının ardından Fanatik'in "Gurur veren mağlubiyet" şeklinde manşet atması şaşkınlıkla karşılandı.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2. hafta maçında Türk Telekom Stadı'nda Paris Saint-Germain'i ağırladı. Maç boyunca oldukça üstün bir oyun sergileyen ve birçok gol pozisyonuna giren Fransız ekibi, mücadeleyi Icardi'nin golüyle 1-0 kazanmayı başardı. Maçın yıldızı ise mutlak gol pozisyonlarınında rakiplerine geçit vermeyen Muslera oldu.

AVRUPA FATİHİ'NDEN BAHSEDİYORUZ BEYLER!

Maçın ardından yapılan yorumlar oldukça dikkat çekiciydi. Haberciler ve yorumcular ağız birliği etmişçesine Galatasaray'ın çok iyi mücadele ettiğinden bahsetti. Ama özellikle Fanatik Gazetesi'nin manşeti görenleri şaşkınlığa uğrattı. Gazete, manşet olarak "Gurur veren mağlubiyet" cümlesini kullandı.

Yıllardır Avrupa'da ülkemizi başarıyla temsil eden, birbirinden güçlü rakiplerini dize getiren, UEFA Kupası'nı ve Süper Kupa'yı müzesine götüren, bütün takımların korkulu rüyası haline gelen Galatasaray'ın kendi evinde, en önemli futbolcularından yoksun ve Avrupa'da çok önemli bir başarısı bulunmayan Paris Saint-Germain'e boyun eğmesinden gurur duyulması son derece ilginç ve komik bulundu.

İşte iki takımın Avrupa ve kendi liglerindeki başarıları:

PSG'NİN AVRUPA KARNESİ

GALATASARAY'IN AVRUPA KARNESİ

 

 

Galatasaray'ın tarihini çok çabuk unuttular! ile ilgili etiketler Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi Paris Saint-Germain
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.