Denizli'de kazanan Galatasaray, zirve ortağı

Süper Lig'in 41. haftasında Denizlispor'a konuk olan Galatasaray, küme düşmesi geçen hafta kesinleşen rakibini 1-4 mağlup etti. Lider Beşiktaş ile 2. sıradaki Fenerbahçe'nin evinde 3 puan kaybettiği haftada altın değerinde bir 3 puan alan Sarı-Kırmızılılar, zirvede Beşiktaş'la puanları eşitledi.

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı nefes kesiyor... 41. haftaya 2 puan farkla lider giren ve evinde Fatih Karagümrük'ü ağırlayan Beşiktaş, 10 kişi kalan rakibine 1-2 mağlup oldu. 2. sıradaki F.Bahçe de Sivasspor'a 1-2 mağlup olurken, Galatasaray deplasmanda Denizlispor'u 4-1'le geçince zirveye ortak oldu.

Sarı-Kırmızılılar 5 maçlık galibiyet serisi yakalarken Beşiktaş bu süreçte 5 puan kaybetti. Emre Belözoğlu yönetiminde evinde 4'te 4 yapan, 9 maçta yenilmeyen Fenerbahçe ise evinde Sivas engeline takılınca 79 puanda kaldı... Beşiktaş son haftaya averajla lider giriyor ancak sezonu Göztepe deplasmanında tamamlayacak.

Bundan 5 hafta önce "işi mucizelere kaldı" denen Fatih Terim'in Galatasaray'ı ise evinde Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak. Sarı-Kırmızılılar averaj hesaplarına kalan son haftada farklı bir galibiyetle şampiyonluğa ulaşabilir.

#DNZvGS I DEVRE

Denizli'de kazanan Galatasaray, zirve ortağı ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Denizlispor Mostafa Mohamed Halil Dervişoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.