Galatasaray'ın şampiyonluğunu istiyorlar!

Yunanistan'da ligi 2. sırada bitiren Olympiakos'un Şampiyonlar Ligi ön elemesinde zayıf bir takımla eşleşmesi Türkiye'de şampiyon olacak takıma bağlı. Yunanlılara göre en iyi senaryo Galatasaray'ın şampiyon olmasından geçiyor.

Spor Toto Süper Lig'de son dönemece girildi. Gözler Başakşehir, Galatasaray ve Beşiktaş'ta...

Medipol Başakşehir, Galatasaray ve Beşiktaş arasındaki şampiyonluk yarışı iyiden iyiye kızıştı.

Ligimizde yaşanan şampiyonluk yarışı Yunanistan'ı da yakından ilgilendiriyor. Yunan spor analizcisi Kostas Nikolakopoulos, Şampiyonlar Ligi hesapları yaparken Türkiye'den hangi seçeneğin, kendi ülkeleri için iyi olacağını vurguladı.

Galatasaray'ın şampiyonluğunu istiyorlar!
OLYMPİAKOS'UN RAKİBİ TÜRKİYE'YE BAĞLI

Yunan Ligi'nde PAOK, şampiyon olduğu için direkt olarak Şampiyonlar Ligi gruplarına katılacak. Fakat iş ikincilik noktasında Türkiye'ye bağlı...

İkinci sırayı alan Olympiakos ise ön eleme oynamak zorunda kalacak. Olympiakos'un ön elemede nispeten zayıf bir takım ile eşleşmesi için ise Süper Lig'de ilk 2 sırayı alacak takım büyük önem taşıyor.

Galatasaray'ın şampiyonluğunu istiyorlar! - Resim : 2
GALATASARAY'IN ŞAMPİYON OLMASINI İSTİYORLAR

Nikolakopoulos, Galatasaray'ın şampiyon, Başakşehir'in 2, Beşiktaş'ın ise 3. sırada yer almasının en iyi seçenek olduğunu belirtti.

Bunun gerçekleşmesi durumunda Olympiakos, Ajax, PSV, Galatasaray ve Beşiktaş gibi takımlarla eşleşmeyecek. Analize göre Olympiakos Başakşehir, LASK veya Plzen gibi takımlarla eşleşmesi daha makul bir seçenek.

Galatasaray'ın şampiyonluğunu istiyorlar! ile ilgili etiketler Galatasaray Başakşehir Yunanistan
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.