Galatasaray'ın Mbaye Diagne planı!

Galatasaray'ın 10 milyon euro karşılığında Kasımpaşa'dan kadrosuna kattığı Mbaye Diagne'nin geleceği belli oluyor. Sarı-kırmızılı ekip Senegalli oyuncuyu sezon sonunda iyi bir bonservis ücretine satıp, gelecek parayla yeni bir kadro yapılanmasına gitmeyi hedefliyor.

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, bir yandan da yeni sezon için kadro planlama çalışmalarını sürdürüyor. Ara transfer döneminde sarı kırmızılı ekibe transfer olan Mbaye Diagne için yeni bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Sabah'ta yer alan habere göre, Finansal Fair Play kuralları çerçevesinde oyuncu satmadan transfer yapamayacak olan Galatasaray, planlarını Mbaye Diagne'nin üzerine kurdu.

İddiaya göre Galatasaray yönetimi, daha önce Giuliano ve Garry Rodrigues'i Arap ekiplerine yüksek miktarda satana Menajer William D'Avila'nın Mbaye Diagne için getireceği teklifleri değerlendirerek Senegalli futbolcudan gelecek bonservis ücretiyle kadrosuna takviye yapmayı hedefliyor.

Ocak ayında Kasımpaşa'dan 10 milyon Euro karşılığında Galatasaray'a transfer olan Diagne, sarı-kırmızılı formayla çıktığı 8 lig maçında 8 gol atıp 1 asist yaptı. 27 yaşındaki golcü futbolcu, bu sezon Süper Lig'de şu ana kadar attığı 28 gollle gol krallığında zirvede yer alıyor.

Galatasaray'ın Mbaye Diagne planı! ile ilgili etiketler Galatasaray Süper Lig Suudi Arabistan Diagne
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.