Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnan maçı değerlendirdi!

Galatasaray’ın kaptanı Selçuk İnan Atiker Konyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Maç sonu açıklamalarda bulunan Selçuk İnan takımda herkesin birbiri için çalıştığını belirtirken, "Sezon başından beri çok iyi çalışıyoruz. İyi bir takım olduk, herkes birbirini seviyor, birbiri için fedakarlık yapıyor. En önemlisi o" dedi.

Taraftarların kendisine gösterdiği tepkiler için de yorumu sorulan tecrübeli isim, "Canları sağolsun. Hepimiz Galatasaray'ın iyiliğini istiyoruz. Taraftarımız bizim için çok önemli bir itici güç. Sahaya onları sevindirmek için çıkıyoruz ve onlar için çalışıyoruz. Hedefimiz şampiyon olmak. Son milli maçta süre aldığım için iyi oynadığım söylenebilir. Ne kadar süre verirlerse versinler, biz profesyoneliz. Elimden geldiğince takım arkadaşlarıma yardımcı olmak zaten benim görevim. Asisti kimin yaptığı hiçbir zaman önemli olmadı benim için" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnan maçı değerlendirdi! ile ilgili etiketler Galatasaray Selçuk İnan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.