Galatasaray'ın Kadıköy planı

Galatasaray, 18. hafta lider Fenerbahçe'ye konuk olacağı derbiden zaferle ayrılarak hem zirveyi ele geçirmenin hem de şampiyonluk yarışındaki tüm rakiplerine güçlü bir mesaj vermenin hesaplarını yapıyor.

Galatasaray'ın Kadıköy planı belli oldu. Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde adım adım ilerleyen ve Dünya Kupası için Süper Lig'e verilen ara öncesinde Başakşehir'i 7-0 yenerek performans açısından yarışı zirvede bırakan Aslan'da, liderlik haftası olarak 17. hafta görülüyor.

8 OCAK'TA DERBİ VAR

Okan Buruk ve ekibi, Kadıköy'den lider çıkarak, psikolojik üstünlüğü ele geçirmeyi hedefliyor. Dünya Kupası'ndan sonra sırasıyla İstanbulspor ile evinde ve Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak olan sarı-kırmızılılar sonraki hafta ise Ankaragücü ile sahasında karşılaşacak. Aslan 8 Ocak'ta ise Ülker Stadı'nda Fenerbahçe'ye konuk olacak.

ANA HEDEF KADIKÖY

Milliyet'te yer alan habere göre; derbiye kadar oynanacak fikstürün 2 puanlık farkın kapanması için yeterli olacağı düşünülmesine rağmen ana hedef olarak Kadıköy belirlendi. Sarı-kırmızılı teknik kadro, Fenerbahçe maçını deplasmanda kazanarak şampiyonluk yolunda tüm rakiplerine çok güçlü bir mesaj vermek istiyor. Galatasaray'ı umutlandıran nokta ise bu sezonki deplasman karnesinin iyi olması.

MAÇ BAŞINA 2,1 PUAN ORTALAMA

Sarı-kırmızılı takım, Süper Lig'in ilk 14 haftasında 8 kez rakiplerine konuk olurken 5 galibiyet, 2 beraberlik, 1 yenilgi aldı. Deplasmandaki 8 müsabakadan 17 puan çıkaran Cimbom maç başına 2,1 puan ortalaması yakaladı.

Galatasaray'ın Kadıköy planı ile ilgili etiketler Süper Lig Galatasaray Kadıköy
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.