"Galatasaray'ın işi kolay değil"

Süper Lig'de şampiyonu belirleyecek 34. hafta maçları oynanırken, ilk yarılar sona erdi. Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, karşılaşmaları değerlendirdi.

Şampiyonu belirleyecek ve Şampiyonlar Ligi'ne gidecek takımı belirleyecek 34. hafta maçları oynanırken, nefes kesen maçlarda ilk yarılar sona erdi. Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Göztepe-Galatasaray, Fenerbahçe-Konyaspor, Başakşehir-Kasımpaşa, Beşiktaş-Sivasspor maçlarının ilk 45 dakikasını değerlendirdi.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

Galatasaray kaybetmezse, ligin şampiyonu belli. Galatasaray da temkinli hücum yapıyor. Kolay bir olay değil, kontra yiyebilirsiniz. Çok üretken olmasa da, kontrolü elinde tutmaya çalışıyor. Galatasaray'ın işi kolay değil.

Fenerbahçe Volkan ile ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. Volkan'ın ilk yarıda çıkardığı 3 net pozisyon var 0-0'da.

Fenerbahçe'nin çift santrafordan teke düşeceğini düşünüyorum. Aynı şekilde İzmir'den haber beklemek zorunda.

Aykut Kocaman kendi sisteminin dışına çıkarak çift santrfor ve Valbuena'lı bir sistemle oynuyor bugün.

"Galatasaray'ın işi kolay değil" ile ilgili etiketler Galatasaray Rıdvan Dilmen
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.