Galatasaray'ın Hugo ısrarı devam ediyor

Brezilyalı stoper Vitor Hugo’nun menajeri önümüzdeki hafta İstanbul’a gelerek Sarı-Kırmızılı yöneticilerle masaya oturacak.

Brezilyalı stoper Vitor Hugo’nun menajeri önümüzdeki hafta İstanbul’a gelerek Sarı-Kırmızılı yöneticilerle masaya oturacak. 25 yaşındaki futbolcu, kadrosuna iki stoper birden katmak isteyen Galatasaray’ın ilk transferi olabilir.

Devre arasında da Sarı-Kırmızılılar'ın gündeminde yer alan Vitor Hugo'nun menaceri, önümüzdeki hafta İstanbul'a gelerek Galatasaraylı yöneticilerle masaya oturacak.

Tarafların büyük oranda anlaşma sağladığı için, İstanbul'da son detayların görüşeceği öğrenildi. Brezilyalı stoperin transferindeki tek sorun bonservis konusu. Kulübü Palmeiras, ara transferde 8 milyon Euro gibi bir talepte bulunmuştu. Sarı-Kırmızılı kulüp ise 25 yaşındaki oyuncuya en fazla 3.5-4 milyon Euro civarında bütçe ayırıyor. Eğer Palmeiras'la aradaki pürüz de giderilirse, bu transferin gerçekleşmesine artık kesin gözüyle bakılıyor.

Galatasaray'ın Hugo ısrarı devam ediyor ile ilgili etiketler Galatasaray Vitor Hugo
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.