Galatasaray'ın hedefinde Gustavo Cuellar var!

Fernando Reges'i Sevilla'ya satan Galatasaray, Flamengo'dan Gustavo Cuellar ile ilgileniyor. Kolombiyalı ön liberonun maliyeti ortaya çıktı.

Galatasaray'da Fernando Reges'in Sevilla'ya satılmasının ardından bu bölgeye transfer için çalışmalar sürüyor. Sarı-Kırmızılı takımın gündemine gelen Flamengo'lu Gustavo Cuellar'ın maliyeti ortaya çıktı.

FLAMENGO 6.5 MİLYON EURO İSTİYOR

Fanatik'ten Yakup Çınar'ın haberine göre, Galatasaray'a gelmeye sıcak bakan Kolombiyalı önlibero için kulübü Flamengo 6.5 milyon Euro bonservis bedeli talep ediyor. Ayrıca Cuellar ise yıllık 2.5 milyon Euro maaş istiyor.

TAM BİR İSTİKRAR ABİDESİ

4 sezondur Flamengo forması giyen Gustavo Cuellar Brezilya ekibiyle 163 maça çıktı ve 3 gol atma başarısı gösterdi. Cuellar ayrıca Kolombiya Milli Takım forması da giyiyor. Kolombiya'nın COPA Amerika kadrosunda yer alan 26 yaşındaki futbolcu Paraguay maçında 90 dakika forma giymiş ve takımının tek golünü atmıştı.

Galatasaray'ın hedefinde Gustavo Cuellar var! ile ilgili etiketler Galatasaray Brezilya Kolombiya
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.