Galatasaray'ın gündemindeki Cengiz Ünder'den kötü haber: İtalya'dan talip çıktı

Galatasaray'ın transfer gündemine gelen milli futbolcu Cengiz Ünder'e İtalya'dan talip çıktı. Ortaya çıkan son gelişmelere göre Serie A ekiplerinden Atalanta, milli oyuncuya talip oldu. Cengiz Ünder'in takımı Marsilya ile Atalanta arasında görüşmelerin sürdüğü gelen haberler arasında yer alıyor.

Galatasaray'ın listesine aldığı milli futbolcu Cengiz Ünder için sıcak bir gelişme yaşandı ve oyuncudan kötü haber geldi.

Ünlü gazeteci Gianluca Di Marzio; 25 yaşındaki futbolcu için Atalanta'nın devreye girdiğini yazarken, İtalyan kulübünün Cengiz Ünder karşılığında takasta Ruslan Malinovskyi'yi önerdiğini ifade etti.

İki kulüp arasında henüz bir anlaşmanın sağlanmadığı belirtilirken, görüşmelerin devam ettiği aktarıldı.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'e 1 galibiyet - 1 mağlubiyet ile başlamış ve kadrosuna da son olarak Lucas Torreira ile Dries Mertens'i katmıştı. Bitexen Giresunspor yenilgisi sonrasında transfer çalışmalarını hızlandıran sarı - kırmızılıların gündemine Fransa Ligue 1'de Marsilya forması giyen Cengiz Ünder gelmişti.

Galatasaray'ın gündemindeki Cengiz Ünder'den kötü haber: İtalya'dan talip çıktı ile ilgili etiketler Cengiz Ünder Marsilya Transfer Galatasaray atalanta
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.