Galatasaray'ın eski kaptanı Sabri Sarıoğlu, ayrılığıyla ilgili gerçeği anlattı

Galatasaray'ın eski kaptanı Sabri Sarıoğlu, sarı-kırmızılı takımda oynadığı dönemle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Cenk Ergün'ün takımdan ayrılması için uğraştığını dile getiren Sabri Sarıoğlu, "Bazılarının kaptanlık sevdası yüzünden ayrıldım” ifadelerini kullandı. Mancini'nin kendisi için ayrılık raporu hazırladığı iddialarını yalanlayan unutulmaz futbolcu, “Kendisiyle iletişime geçtim, böyle bir rapor sunmamış" dedi.

Galatasaray'da iz bırakan futbolculardan Sabri Sarıoğlu, sarı-kırmızılı takımdan ayrılma sürecine dair çok çarpıcı ifadeler kullandı. Konuyla ilgili Cenk Ergün'ü suçlayan Sabri Sarıoğlu, "Bazılarının kaptanlık sevdası yüzünden ayrıldım" şeklinde konuştu.

İŞTE SABRİ SARIOĞLU'NUN A SPOR'A YAPTIĞI AÇIKLAMALAR:

"Yeni sezon toplantısı yapıldı, ilk antrenmana çıkacağız öncesinde sağlık kontrolüne gittik, sonra antrenman yaptık akşam yemeğe çıkacağız Hamit Altıntop falan birlikte. Bana bir telefon geldi dediler ki 'Yarın sabah 9'da Cenk Ergün ile toplantı yapılacak' Ben de merak ettim telefon ettim birisine. O da bana 'Kadroda düşünülmeyen isimlerle toplantı yapacaklar' dedi. Ben de direk Cenk Ergün'ü arayıp o zaman benim toplantıya gelmeme gerek olmadığını söyledim."

ROBERTO MANCINI GERÇEĞİ

"Sebep sunmadılar bana. Mancini döneminde problemim yoktu. Mancini ile de aram çok iyiydi. 'Mancini ayrılırken rapor yazmış Prandelli böyle bir karar almış' dediler ben de iletişime geçtim Mancini öyle bir rapor sunmamış."

"AYRILMAMA SEBEP OLDULAR"

"Ben alt yapıda antrenmanlara çıkarken Duygun başkan geldi, Abdurrahim Albayrak beni aradı 'Biz geliyoruz dedi bir yere ayrılma' dedi. Tamam dedim. Antrenmana çağırdılar 11'de antrenman var biraz erken gel dediler. Gittim Prandelli'nin yanına. Sonra bana 'Bu verilen kararda benim müdahilim yoktu, sportif direktör vermişti isimleri' dedi. Ben de 'Hocam geçmişe takılıp kalan biri değilim' dedim. Ayrılığımla alakalı ben daha önce 'Bazı oyuncuların kaptanlık sevdası, benim Galatasaray'dan ayrılmama sebep oldu' demiştim."

"ÜCRETE BİR ŞEY DEMEDİM"

"Geri döndüm antrenmanlara başladım. Takımı toparlamaya yardımcı oldum. Hamza hoca geldi takıma iyi bir hava geldi şampiyon olduk. Sözleşmem bitmişti uzatılacaktı. Ben sözleşmeye tek gittim menajer götürmedim. Dursun Başkan, Mehmet Özbek, Cüneyt Tanman ve ben. 'Şu kadar ücret düşünüyoruz 1+1' dediler. Ben de rakama hiç laf söylemedim ama neden 'Kısa süre' diye sordum FFP dediler. Ben de 'Tamam' dedim."

"OPSİYONUN İPTALİNİ İSTEDİLER"

"Sezon bitti, Mustafa Denizli hoca geldi bana 'Mehmet Özbek seni çağırıyor' dedi. Gittik. Mehmet Özbek bana '1 maça daha çıkarsan sözleşmenin opsiyonu uzatılacak, FFP sıkıntısı var, şu opsiyonun iptali için imza atarsan devam edeceğiz' dedi ben de sorgusuz sualsiz imzaladım. Sezon bitince yenileyeceklerine dahil söz verdiler, sezon bitti, Cenk Ergün aradı beni. Tabi bunlar olana kadar Cenk Ergün benim ayrılmam için, kötülemek için, yönetimle neler konuşmuş neler. Bana telefon açtı 'Seninle sözleşme uzatmayı düşünmüyoruz' dedi. Ben tabi şaşkınlık içerisindeydim. Ayrılma sürecim bu şekilde."

Galatasaray'ın eski kaptanı Sabri Sarıoğlu, ayrılığıyla ilgili gerçeği anlattı ile ilgili etiketler Galatasaray Sabri Sarıoğlu Süper Lig mancini cenk ergün
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.