Galatasaray'ın efsanevi kalecisi Mondragon tribünde! Karılaşmayı Fernando Muslera ile takip etti...

Galatasaray'ın efsane kalecilerinden Faryd Mondragon ve eşi, Uruguaylı kaleci Fernando Muslera ile birlikte Ofspor maçını tribünden takip etti.

Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu'nda Ofspor ile karşılaşan Galatasaray'da, sarı-kırmızılıların efsane kalecilerinden Faryd Mondragon mücadeleyi stattan takip etti. Kolombiyalı eski kaleci, eşi ve maç kadrosunda yer almayan Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera ile birlikte karşılaşmayı yedek kulübesinin arkasında bulunan tribünden izledi.

SARI-KIRMIZILILARIN UNUTULMAZLARINDAN

Faryd Mondragon, 2001-2007 yılları arasında Galatasaray forması giymiş, gösterdiği başarılı performansla kulübün efsanelerinden biri olmuştu.

İHA

Galatasaray'ın efsanevi kalecisi Mondragon tribünde! Karılaşmayı Fernando Muslera ile takip etti... ile ilgili etiketler Faryd Mondragon Ofspor Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası Fernando Muslera
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.