"Galatasaray'ın ceza alması için UEFA'ya belge yollayan rakipleri var"

HaberTürk Gazetesi yazarı Fatih Altaylı, bugünkü köşesinde Galatasaray ile ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

HaberTürk Gazetesi yazarı Fatih Altaylı, Galatasaray'ın ceza alması için UEFA'ya belge gönderen kulüplerin olduğunu iddia etti.

Cuma günü UEFA ile görüşüleceğini hatırlatan Altaylı, "İyi olur inşallah. Özbek yönetimi, UEFA’ya yazılı olarak sözler vermiş ve hiçbirine uymamış. Zararı düşüreceğim demiş 3 katına çıkarmış. Yapmadığı kalmamış. Ve şimdi Özbek’in bilançoları ile UEFA’ya bu yönetim gidiyor. Ön görüşme olumlu geçmiş. Kupalardan men gelmeyebilir. Çünkü UEFA da bilmeli ki, Galatasaray ve Fenerbahçe, Avrupa kupalarına katılmazsa Türkiye’de bu maçların satış değeri en az yarı yarıya düşer. Bu iki kulüp Avrupa kupalarına katılamazsa, bilançoları giderek daha da kötü olur. Bu da UEFA’nın Türkiye’yi gözden çıkarması anlamına gelir. Emin olun cuma günü Galatasaray, Nyon’da sadece kendini değil, Fenerbahçe’yi de savunacak ama size şu kadarını söyleyeyim; Galatasaray’ı kupalardan men edilmesi için Türkiye’den, bazı rakiplerden UEFA’ya belge bilgi yollayanlar var" dedi.

"Galatasaray'ın ceza alması için UEFA'ya belge yollayan rakipleri var" ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Altaylı UEFA men
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.