Galatasaray'ı 3.000 taraftarı destekleyecek!

Galatasaray'ın çarşamba akşamı Real Madrid'le oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçında taraftarları için 4.300 adet bilet talebi, ev sahibi ekip tarafından FIFA kuralları sebep gösterilerek kabul edilmedi.

Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. maçında Real Madrid karşılaşacak olan Galatasaray'ı Santiago Bernabeu'da 3.000 taraftarı destekleyecek.

AS'ta yer alan habere göre; 3.000 Galatasaray taraftarı, 81 bin kapasiteli Santiago Bernabeu'da yerlerini alacak. Bu sayının Galatasaray için ayrılan bölgedeki olduğu ve Madrid tribünlerinde de Türk taraftarların olabileceği bilgisi verildi.

Galatasaray'ın bu maç için istediği 4.300 bilet talebi ise FIFA kurallarına takıldı. Real Madrid, 4300 biletin FIFA'nın öngördüğü adetten fazla olduğunu ileterek bu talebi reddetti.

23.00'TE BAŞLAYACAK!

Başkent Madrid'deki Santiago Bernabeu Stadı'nda oynanacak ve Alman hakem Felix Zwayer'in yöneteceği müsabaka, 23.00'te başlayacak. 

Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında Belçika'nın Club Brugge takımıyla 0-0 berabere kalan Galatasaray, ikinci haftada Fransız ekibi Paris Saint-Germain'e (PSG), üçüncü haftada da Real Madrid'e 1-0'lık skorlarla yenildi. Bir puanı bulunan sarı-kırmızılı takım, grubun son sırasında kaldı. Galatasaray, güçlü rakibi karşısında sahadan galibiyetle ayrılarak gruptaki iddiasını sürdürmek istiyor.

Birer galibiyet, beraberlik ve mağlubiyeti olan Real Madrid ise 4 puanla ikinci sırada yer buldu.

Grubun diğer maçında 9 puanlı lider PSG, aynı saatte 2 puanla üçüncü sırada bulunan Club Brugge'ü ağırlayacak.

Galatasaray'ı 3.000 taraftarı destekleyecek! ile ilgili etiketler Galatasaray Real Madrid UEFA Şampiyonlar Ligi Santiago Bernabeu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.