Galatasaray'ın yeni transferi Gedson Fernandes taburcu edildi...

Sarı kızımızılı kulübün Benfica'dan kiraladığı, koronavirüs teşhisi konulan Gedson Fernandes, ambulans uçakla İstanbul'a geldi. Hastanede kontrole alınan yeni transfer hakkında Galatasaray'dan açıklama geldi.

Galatasaray, Gedson Fernandes'e yapılan testlerin negatif çıktığını ve Portekizli ismin taburcu olduğunu açıkladı.

Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklama şu şekilde;

"21 Ocak 2021 tarihinde Covid 19 teşhisiyle tedavisi ve karantina süreci başlayan oyuncumuz Gedson Fernandes dün ambulans uçakla İstanbul’a getirilmiştir. Oyuncumuz havaalanından tedbir amaçlı sponsor hastanemiz Medical Park Bahçelievler’e götürülmüştür.

Hastanede geçen süre içerisinde alınan iki PCR testi de negatif sonuçlanan oyuncumuzun akciğer tomografisi ile kan testleri de normal olarak değerlendirilmiştir. Öğle saatlerinde taburcu edilen oyuncumuzun sağlık durumu ile ilgili bir sorun tespit edilmemiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü"

Galatasaray'ın yeni transferi Gedson Fernandes taburcu edildi... ile ilgili etiketler Benfica Gedson Fernandes yeni transfer galatasaray transfer
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.