Galatasaray'dan vefat eden taraftarı için başsağlığı mesajı!

Galatasaraylı bir taraftar Süper Lig'in son haftasında oynanan Yeni Malatyaspor mücadelesini izlerken kalp krizi geçirerek vefat etti. Sarı-kırmızılı ekip bu üzücü olayın ardından başsağlığı mesajı yayınladı.

Galatasaray'dan vefat eden taraftara başsağlığı mesajı!

Sarı-kırmızılılarda, bir taraftar Süper Lig'in son haftasında oynanan Yeni Malatyaspor mücadelesini izlerken kalp krizi geçirerek vefat etti. Galatasaray bu üzücü olayın ardından vefat eden taraftarı için başsağlığı mesajı yayınladı.  Sarı kırmızılı kulübün sosyal medya hesabından yayımlanan mesajda "Dün akşam oynanan Galatasaray-Yeni Malatyaspor karşılaşmasını izlediği sırada kalp krizi geçiren taraftarımız Muharrem Günay'ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

 

 

Galatasaray'dan vefat eden taraftarı için başsağlığı mesajı! ile ilgili etiketler Galatasaray vefat başsağlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.