Galatasaray'dan transfer taarruzu! 6 isim birden....

Galatasaray'ın Teknik direktörü Fatih Terim, yeni dönem transferleri için 6 kişilik liste yaptı. Yönetim, liste üzerinde çalışmaya başlayacak.

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Selçuk İnan, Badou Ndiaye, Eren Derdiyok, Onyekuru, Martin Linnes, Sinan Gümüş, Semih Kaya, Muğdat Çelik'in yerine transfer stratejileri geliştiren Galatasaray, bu isimlerin yanı sıra yüksek maaş alan Mariano ve Fernando ile de yollarını ayırmanın planlarını yapıyor.Onyekuru ve N'Diaye'yi bir yıl daha kiralamak için şimdiden görüşmelere başlayan Galatasaray, süreçten sonuç alamama ihtimaline karşılık stratejilerini de geliştirdi.

Galatasaray, Onyekuru'yu Everton'dan kiralayamaması durumunda rotasını yeniden Bruma'ya çevirecek.Portekizli yıldızın kiralanması için Leipzig ile görüşmelere başlayacak.Leipzig'te düzenli olarak forma şansı bulamayan ve Galatasaray'a dönmeye sıcak bakan Bruma'yı iknada sorun yaşamayacak olan sarı-kırmızılı yönetim, Alman kulübünü kiralma formülüne razı etmeye çalışacak.

Mariano'nun yüksek maaşından dolayı yollarını ayırmak isteyen Galatasaray, Linnes ile de sözleşme süresi ve şartları üzerinde anlaşma sağlayamadı.En azından şimdilik Mariano ve Linnes opsiyonlarının devre dışı kalmasıyla, rotasını Sivasspor ile kiralık sözleşmesi bitecek olan (Barcelona ile sözleşmesi sona eriyor) Douglas ile prensipte anlaşan sarı-kırmızılı yönetim, büyük bir sürpriz olmazsa Brezilyalı sağ beke imza attıracak.

Sporx'in haberine göre Fernando Muslera'ya alternatif olabilecek yerli bir kaleci transferi de planlayan Galatasaray, Çaykur Rizespor'da gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken 24 yaşındaki Gökhan Akkan'ın transferi için nabız yokluyor.

Galatasaray, N'Diaye'yi bir yıl daha kiralayamama ihtimaline karşılık Porto ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan 28 yaşındaki Hector Herrera'yı gündeminde tutuyor..

Galatasaray'dan transfer taarruzu! 6 isim birden.... ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.