Galatasaray'dan transfer atağı! Van Aanholt için görüşmelere başlandı

Galatasaray, bugün Alexandru Cicaldau transferi için Universitatea Craiova Kulübü ile resmi görüşmelere başlandığını borsaya bildirmişti. Sarı kırmızılı kulüp, Sacha Boey'den sonra Hollandalı sol bek Patrick Van Aanholt'u da borsaya bildirdiğini duyurdu.

Bugün Alexandru Cicaldau transferi için Universitatea Craiova Kulübü ile resmi görüşmelere başlandığını borsaya bildiren Galatasaray, Sacha Boey'den sonra Hollandalı sol bek Patrick Van Aanholt'u da borsaya bildirdiğini duyurdu.

Hollanda Milli Takım oyuncusu
29.08.1990 doğum tarihli Patrick Van Aanholt ile transferi konusunda resmi görüşmelere başlanmıştır. pic.twitter.com/gkC1hxdn2Y

 

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) da yer alan açıklamada, "Hollanda Milli Takım oyuncusu 29.08.1990 doğum tarihli Patrick Van Aanholt ile transferi konusunda resmi görüşmelere başlanmıştır." denildi.

 

 

 

Galatasaray'dan transfer atağı! Van Aanholt için görüşmelere başlandı ile ilgili etiketler Galatasaray Transfer Patrick Van Aanholt
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.