Galatasaray'dan Tayfun Bayındır hakkında flaş açıklama!

Galatasaray Spor Kulübü, Milliyet Gazetesi spor müdürü Tayfun Bayındır'ın yaptığı haber hakkında sosyal medya hesabından flaş bir açıklama yaptı.

Milliyet Gazetesi spor müdürü Tayfun Bayındır'ın geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör Fatih Terim, Başkan Mustafa Cengiz ve Abdurraahim Albayrak arasında kriz yaşandığına yönelik çıkan haberleri sonrası Galatasaray Kulübü'nden yalanlama geldi.

İşte o açıklama

Bir süredir sistematik olarak kulübümüz ile ilgili hayal ürünü haberler yaparak algı oluşturmaya çalışan Milliyet Gazetesi’nin, Nevzat Dindar isimli şahsın yalan haberlerinin ardından aynı gazetenin nöbetçi(!) spor müdürü Tayfun Bayındır’ın bugün kaleme aldığı ve her cümlesi iftira, yalan dolu haberi üzerine bir açıklama gereği doğmuştur.

Öncelikli bu şahıs şunu öğrenmelidir ki; gazetecilik gibi kutsal bir mesleğin en temel ilkesi “onurlu ve ahlaklı” olmaktır.

Bu doğrultuda Tayfun Bayındır adlı kişi yaptığı hayal ürünü haberde kullandığı seviyesiz üslupla basın ve ahlak kurallarını yerle bir etmiştir.

Gücünü kimlerden aldığını ve kimlere hizmet ettiğini çok iyi bildiğimiz bu kişinin yazdığı her şey noktasına virgülüne kadar yalandır.

Abdi İpekçi ve Namık Sevik gibi şerefli gazetecilerin görev yaptığı Milliyet Gazetesi’nde şu anda Tayfun Bayındır gibi uzaktan kumandalı kalemşorların yer alması son derece üzüntü vericidir.

Bu kişinin, şahsi ihtiras ve hevesleri için Galatasaray Spor Kulübü Yönetimine yönelik hakaret içeren üslubunu şiddetle kınıyor, bunun hesabının hukuk çerçevesinde sorulacağını ve konunun yakın takipçisi olacağımızı herkesin bilmesini istiyoruz.

Son olarak camiamızın ve taraftarımızın bu tip gazeteci müsveddelerine itibar etmemelerini önemle rica ederiz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Galatasaray Spor Kulübü

TAYFUN BAYINDIR NE DEMİŞTİ?

Bir süre önce Fatih Terim, Mustafa Cengiz ve Abdürrahim Albayrak arasında kriz yaşandığına yönelik iddiaları köşesine taşıyan Tayfun Bayındır şunları söylemişti:

"Galatasaray’da bir güç savaşı olduğu kesin... Ve bu savaş, şimdilerde Galatasaray’ın yaşayan efsanesi haline gelen Fatih Terim ile Mustafa Cengiz Yönetimi arasında yaşanıyor. Geçmişte Canaydın ve özellikle Ünal Aysal dönemlerinde de yaşanmış ve daima kazanan Terim olmuştu."

"Terim, küllerinden yeniden doğup, her seferinde daha güçlü biçimde Florya’yı geri almıştı.Ve şimdi de öyle olacak gibi... "

"Fatih Terim’e bir anlamda itibar suikastı yapma girişimi ne zaman başladı?Benim edindiğim bilgiler, 5 Kasım 2019 tarihini işaret ediyor. Yani Şampiyonlar Ligi maçı için Madrid’e gidildiği gün... Yaşananları mealen anlatayım, eksiğim de, fazlam da olabilir ama yalan olmadığı çok net..."

"Dört saatten uzun ve yorucu bir yolculuk yapacaklarını ve bunun oyuncuları üzerindeki olumsuz etkisini çok iyi bilen Terim, uçağa bineceklerin listesini ve oturma düzenini ister. Liste bir hayli kabarıktır. “1A” başkan Mustafa Cengiz’e, “1C” de Albayrak’a ayrılmıştır. 2A ve 2C ise kendisi ve Fulya Terim için belirlenmiştir. Ayrıca “business class”taki diğer koltuklar, yöneticiler ve onların yakınlarıyla doldurulmuştur. Oyunculara ise arka bölümde yer ayrılmıştır."

Galatasaray'da Terim, Cengiz ve Albayrak krizi!   - 7. Foto

"Terim hemen değişiklik yapar. Ön taraftaki geniş alan, uzun yolculuğu dikkate alarak oyuncularına ayırır, eşi Fulya Hanım’la birlikte arkaya geçer. Tabi başkan ve yöneticileri de arka bölüme aldırır. Terim aynı uygulamayı Paris yolculuğu sırasında da yapar.Bu duruma, başkan ve yöneticiler çok bozulurlar, ipler de orada kopar. "

Bu arada yeri gelmişken Abdürrahim Albayrak’a da sormamız gereken sorular var. 1) Başkan Cengiz’in oyunculara yönelik şeref-haysiyet açıklamalarından sonra Florya’da Fatih Terim ile aralarında ne konuşuldu? Terim, çok ağır bir konuşma yaptı mı? Teknik ekip toplu fotoğrafa niye girmedi?2) Futbolcuların protesto ve deklarasyon girişimini kim engelledi?"

Galatasaray'dan Tayfun Bayındır hakkında flaş açıklama! ile ilgili etiketler Galatasaray Tayfun Bayındır
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.