Fatih Terim, Ajax'ın genç yıldızını devre arasında istiyor!

Galatasarayi Ajax'ın Burkino Fasolu genç oyuncusu Hassane Bande'yi devre arasında satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor.

Bu sezona istediği gibi başlayamayan Galatasaray, transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Geçtiğimiz sezonlarda Garry Rodrigues, Bruma ve Onyekuru gibi dikine gidebilen kanat oyuncuları bulunan sarı-kırmızılılar, bu sene o bölgede hızlı oyuncu eksikliği yaşıyor.

Emre Mor'dan da beklediği verimi alamayan Galatasaray'da bu bölgeye transfer üzerine çalışıyor. Devre arasında transfer yapılacağını söyleyen teknik direktör Fatih Terim, "Geleceğe yatırım yapmalıyız" diyerek devre arasında Falcao gibi son kontratını imzalayacak bir oyuncu istemediğini ilan etti.

Bu konuda arayışlarını sürdüren tecrübeli hocanın, Ajax'ta forma şansı bulamayan ve U21 takımıyla çalışmalarını sürdüren Hassane Bande konusunda ısrarcı olduğu bildirildi. Terim, 21 yaşındaki Burkina Fasolu oyuncunun satın alma opsiyonuyla kiralanmasını istediği belirtiliyor.

Yönetimin görüşmelere başladığı öğrenildi. Hollanda ekibi, genç kanat oyuncusunu 2018 yılında 8,25 milyon euro karşılığında transfer etmişti.

Fatih Terim, Ajax'ın genç yıldızını devre arasında istiyor! ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Ajax Emre Mor Hassane Bande
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.