"Galatasaray'dan resmi transfer teklifi aldık"

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'ten Youssouf Ndayishimiye'nin Galatasaray'a transferi ile ilgili konuştu. Gevrek, yıldız futbolcu için Galatasaray'dan resmi teklif aldığını bildirdi.

Yeni Malatyaspor'dan Galatasaray ile ilgili transfer itirafı! Yeni Malatyaspor Başkanı Adil GevrekYoussouf Ndayishimiye'nin Galatasaray iddiaları ile ilgili konuştu.

Geçtiğimiz sezon yıldız futbolcuyu bonservis bedelini ödeyerek kadrosuna kattığını belirten Adil Gevrek, Galatsaray'dan resmi teklif aldıklarını duyurdu. Gerek yurt içi gerekse yurt dışı transfer haberleri ile adı anılan Youssouf Ndayishimiye için Galatasaray kolları sıvadı.

FENERBAHÇE'NİN İLGİSİNİ UNUTMADI

Galatasaray'ın yanı sıra Fenerbahçe ve daha birçok kulübün de transfer listesinde yer alan Youssouf için Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, sarı-lacivertli ekibin ilgisini vurguladı. Fenerbahçe'den resmi teklif olmadığının altını çizen Gevrek, Süper Lig ekibinin transferi aklından geçirdiğini duyduğunu da belirtti.

Radyospor canlı yayınına bağlanarak yaptığı açıklamada Adil Gevrek "Youssouf Ndayishimiye'yi geçen sezon bonservis ücreti ödeyerek kadromuza dahil ettik. Youssouf takımımızda gösterdiği performansla yurt içinden ve yurt dışından takımların transfer listesine girdi. Youssouf Ndayishimiye için Galatasaray'dan resmi transfer teklifi aldık. Görüşmelerimiz devam ediyor. Galatasaray'dan istediğimiz ücret 3 milyon Euro artı oyuncunun bir sonraki satışından %20 pay şeklinde.

Youssouf için Fenerbahçe'nin resmi teklifi olmadı fakat biz de ilgisinin olduğunu duyduk. Youssouf'u İspanya, Fransa ve Belçika'dan da takip eden takımlar var. Ekonomik anlamda sıkıntılarımız var, bunu biliyoruz. Fakat Youssouf takımdan ayrılırsa da onun boşluğunu doldurmak zor olacaktır. Şimdiden alternatif isimler belirlemeye başladık. Youssouf değerini bulursa neden transferi gerçekleşmesin? Youssouf'un transferi önümüzdeki günlerde netlik kazanacaktır." ifadelerini kullandı.

 

"Galatasaray'dan resmi transfer teklifi aldık" ile ilgili etiketler Süper Lig Transfer Galatasaray Yeni Malatyaspor Adil Gevrek
GÜNÜN VİDEOSU

BM'nin tarihi Filistin kararı İsrail'de hazımsızlık yarattı! Genel Kurul'da skandal hakaret...

BM, Filistin'in tam üyeliğini içeren karar tasarısını onayladı. İsrail’in Birleşmiş Milletler (BM) Temsilcisi Gilad Erdan, BM Genel Kurulu’ndaki Filistin konulu toplantıda karara tepki göstererek BM Anlaşmasını kürsüde parçaladı.