Galatasaray'dan Portekiz çıkarması! 3 yıldız için görüşülüyor...

Galatasaray, ocak ayında satış listesine konacak olan stoper Conti, ön libero Fejsa ve orta sahanın sağında oynayan Zivkovic için zemin yokluyor. Ancak bu 3 isimle Fenerbahçe’nin de ilgilendiği belirtiliyor.

Ara transfer döneminde yapacağı hamleler merakla beklenen Galatasaray’ın gündeminde Benfica’dan 3 futbolcunun olduğu öğrenildi. Portekiz ekibinde ara transfer döneminde satışa çıkartılacak isimlerden Ljubomir Fejsa, German Conti ve Andrija Zivkovic ile ilgilenen Sarı-Kırmızılılar’ın oyuncuların menajerleriyle ilk görüşmeyi yaptığı ifade edildi.

 

FEJSA’NIN DEĞERİ 3-4 MİLYON €

Söz konusu oyunculardan Fejsa 30 yaşında ve ön libero mevkisinde görev yapıyor. Geçen sezon 33 maçta oynayan ancak bu sezon ilk yarıda sadece 5 resmi maçta görev alabilen Sırp futbolcu için kulübünün 3-4 milyon euro bonservis bedeli belirlediği kaydedildi. 25 yaşındaki stoper German Conti’nin piyasa değeri 2.5 milyon euro. Benfica’nın bu futbolcuyu kiralık olarak da verebileceği belirtiliyor.

zivkovic benfica ile ilgili görsel sonucu

FENERBAHÇE ACELE ETMİYOR

Asıl yeri orta sahanın sağı olan ancak orta alanda her bölgede görev yapabilen Andrija Zivkovic de bu sezon ligde forma şansı bulamadı. 23 yaşındaki oyuncuyu da Benfica yönetiminin kiralık olarak vermeye hazır olduğu vurgulandı. Öte yandan bu 3 oyuncu için Fenerbahçe ise devreye girmeye hazırlanırken, öncelikle listedeki diğer isimlerin durumuna bakacak, sonra bu oyunculara yönelecek.

Galatasaray'dan Portekiz çıkarması! 3 yıldız için görüşülüyor... ile ilgili etiketler Galatasaray Portekiz Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.