Galatasaray'dan İngiltere seferi! Milli oyuncu Çağlar Söyüncü için temaslar sürüyor

Mutlak şampiyonluk hedefi ile yeni sezona başlayan Galatasaray milli futbolcu Çağlar Söyüncü’yü kadrosuna katmak için harekete geçti. Sarı-kırmızılılar bu sezon forma şansı bulmakta zorlanan Çağlar Söyüncü'yü kiralama formülü üzerinde duruyor.

Bu sezon Leicester City'de forma şansı bulmakta zorlanan Çağlar Söyüncü için Galatasaray temaslarını sıklaştırdı.

BRENDAN RODGERS ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ'YÜ YETERSİZ BULDU

Brendan Rodgers'ın açık açık yetersiz dediği Çağlar Söyüncü,  Galatasaray'ın transfer listesine girdi. Stoper arayışını sürdüren sarı-kırmızılılarda İngiliz kulübünün kapısını çalarak milli yıldızı kiralamak için harekete geçti.

Galatasaray'dan İngiltere seferi! Milli oyuncu Çağlar Söyüncü için temaslar sürüyor

ASLAN MİLLİ STOPER İÇİN ŞARTLARI ZORLUYOR

Leicester City'nin kiralama formülüne çok sıcak bakmadığı öğrenilirken, Aslan'ın şartları zorladığı belirtildi. Galatasaray İngiliz ekibinin direncini kırarsa resmi teklifi iletecek.

Galatasaray'dan İngiltere seferi! Milli oyuncu Çağlar Söyüncü için temaslar sürüyor ile ilgili etiketler Galatasaray Çağlar Söyüncü Leicester City Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.